Sosyal Medya

Ekonomi

Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İslam Memiş beklediği rakamı duyurdu! “Özellikle yastık altında olanlar…”

Yatırımcılar ‘Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?’ sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam…

Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İslam Memiş beklediği rakamı duyurdu! “Özellikle yastık altında olanlar…”

Yatırımcılar ‘Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?’ sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten kritik uyarı geldi. Memiş, altında beklediği rakamı duyurdu.

 

 

 

Altın fiyatlarındaki düşüşleri değerlendiren İslam Memiş, ‘Bu düşüşlere kanmayın’ diyerek beklediği yeni seviyeleri duyurdu. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?

 

 

 

5 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar oldu?

 

 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı alış 1.677,34 TL, Satış 1.677,62 TL

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Çeyrek altın fiyatı alış 2.740,00 TL, Satış 2.775,00 TL

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatı alış 5.480,00 TL, Satış 5.551,00 TL

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatı alış 10.951,00 TL, Satış 11.051,00 TL

 

 

 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

Altın fiyatlarında sert düşüşlerin beklenmediğini vurgulayan uzmanlar, orta ve uzun vadeli yatırımcıların bu geri çekilmeleri değerlendirme fırsatı bulabileceği ifade edildi.

 

 

İSLAM MEMİŞ DUYURDU: RAKAMI DUYAN KUYUMCUYA KOŞUYOR

Altın fiyatlarındaki düşüşleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Ağustos ayında beklenen düşüşün ons altın fiyatında gerçekleştiğini belirtti. Memiş, önümüzdeki birkaç hafta içinde ons altının tepki yükselişleriyle 2000 dolar seviyelerine kadar yükselebileceğini ifade etti.

Yıl sonu için 2150-2300 dolar arasında bir fiyat tahmininde bulunan uzman, yatırımcıların ons altına dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca, gram altında yaşanan kısa vadeli düşüşlerin kalıcı olmayacağını ve 1680-1730 TL aralığında dikkat çekici olacağını söyledi. Memiş, yıl sonunda ise 1800 TL ve üzeri rakamları beklediğini dile getirdi. Yatırımcıları 1700 TL altındaki rakamları kısa vadeli alım fırsatı olarak değerlendirebileceklerini önerdi.

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler