Sosyal Medya

Para-banka-finans

Hoş geldin Faizi Veren Mevduat Hesabı: Kiraz Hesap

Advertorial   Fibabanka Kiraz Hesap TL birikimler için 60 gün boyunca hoş geldin faizi sunmaktadır. Hoş geldin faizi sunmakta olan…

Hoş geldin Faizi Veren Mevduat Hesabı: Kiraz Hesap

Advertorial

 

Fibabanka Kiraz Hesap TL birikimler için 60 gün boyunca hoş geldin faizi sunmaktadır.

Hoş geldin faizi sunmakta olan Kiraz Hesap, Fibabanka hesap türleri arasında yer almaktadır. Vadesiz hesap ile vadeli hesabın birleşimi olarak değerlendirilebilen Kiraz Hesap’ta 60 gün boyunca hoş geldin faizinden faydalanır, daha sonra ise avantajlı standart faiz oranlarından gecelik faydalanmaya devam edebilirsiniz. Para
çekme, para yatırma işlemleri hesap üzerinden son derece pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Peki hoşgeldin faizi sunan Kiraz Hesap nedir, faiz oranları nelerdir?

Kiraz Hesap Nedir?

Gecelik faiz oranları sunan ve kullanıcıların -Türk lirası, Amerikan doları, Euro, GBP para birimleri ile Altın ve Gümüş kıymetli madenler cinsinden birikim yapmasına olanak tanıyan Kiraz Hesap, Fibabanka mevduat hesabı türlerinden bir tanesidir. – Vadesiz hesabın özgürlüğünü sunan bir vadeli hesap gibi faiz kazandıran – Kiraz Hesap ile para transfer işlemleri yapılabilir. Bunun yanı sıra otomatik fatura talimatları vermek de mümkündür. Ayrıca EFT / havale işlemlerinde ücret ödenmemektedir. Hesapta kalan bakiyenin özel gecelik faiz oranlarıyla değerlenmesine katkıda bulunan Kiraz Hesap, avantajlı hoş geldin faizi seçeneklerine sahiptir. 60 günlük hoş geldin süresi sonunda avantajlı standart faiz döneminde gecelik faizden faydalanmaya devam ederken Ekstra Kazan TL Kiraz Hesap’ta otomatik ödeme, düzenli ödeme, BES, Fibabanka banka kartı, Kripto Market, Borsa Market, FX Market ürünleriyle %1,40’a kadar ek faiz kazandırır.

Kiraz Hesap Faiz Oranları Nedir?

-Faiz oranları vadeli tutara göre değişiklik göstermekte ve kullanıcıların avantajlı faiz oranlarından yararlanması mümkün hale gelmektedir.
-Kiraz Hesap; TL, GBP, USD, EUR, Gümüş ve Altın cinsinden açılabilir.
-Belirlenen alt limit üzerinde bakiyenin bulunması durumunda kişi, Kiraz Hesap faiz oranlarından yararlanabilmektedir.

Kiraz Hesap Ne Kadar Süreyle – Hoş Geldin Faizi Veriyor?

İlk TL Kiraz Hesap açan kişiler, 60 gün boyunca yüksek faiz oranlarıyla yüksek kazanç elde edebilmektedir. Bunun yanı sıra EUR, Altın, Gümüş, USD cinsinden açılan Kiraz Hesaplarda bu süre 45 gündür. Kiraz Hesap başvuruları mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra Fibabanka şubeleri ve telefon bankacılığı ile Kiraz Hesap açılabilir. Öncelikle Fibabanka müşterisi olmak için görüntülü bankacılık ile müşteri temsilcisine bağlanıp saniyeler içinde hesap açılışınızı tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler