Sosyal Medya

Ekonomi

Ekonominin kitabı yazılıyor: 500 TL’lik banknotun kalıbı hazır

Geçtiğimiz günlerde ekonomist Şenol Babuşçu, 500 liralık banknot ile 5 liralık madeni paralar için çalışmaların başladığını iddia etmişti. Konu ile…

Ekonominin kitabı yazılıyor: 500 TL’lik banknotun kalıbı hazır

Geçtiğimiz günlerde ekonomist Şenol Babuşçu, 500 liralık banknot ile 5 liralık madeni paralar için çalışmaların başladığını iddia etmişti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ekonomist Şenol Babuşçu, 500 liralık banknotların kalıbının hazır olduğunu söyledi.

Darphanenin yeni paralar ile ilgili çalışma içerisinde olduğu geçtiğimiz haftalarda iddia edilmişti. Ekonomistlerden ortak yorum ise alım gücünün düşmesi sebebi ile bunun şart olduğu.

Ekonomist Şenol Babuşcu 500 TL’lik banknot ile 5 TL’lik madeni paralar için çalışmaların başladığı iddiasında bulunmuştu.

Halkt TV’de yayınlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan tarafından Şenol Babuşçu’nun 500 TL’nin kalıbının hazır olduğunu söylediği bildirildi.

Arslan, konu ile ilgili olarak, “Şenol Babuşçu, Halk Tv programcısı Naz Özdeğirmenci’ye verdiği özel bilgide “500 TL’nin kalıbı hazır olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler