Sosyal Medya

Gündem

Ciner Medya Grubu da satış masasında haberine yalanlama geldi

Gazeteci Ali Çağatay’ın sosyal medya hesabından bildirdiğine göre Ciner Medya Grubu Cengiz Holding’e satış için masada. Türkiye’nin en büyük medya…

Ciner Medya Grubu da satış masasında haberine yalanlama geldi

Gazeteci Ali Çağatay’ın sosyal medya hesabından bildirdiğine göre Ciner Medya Grubu Cengiz Holding’e satış için masada.

Türkiye’nin en büyük medya gruplarından Ciner Medya satış için masada. Turgay Ciner’e ait; Habertürk, Show TV, Bloomberg HT ve diğer medya organları el değiştiriyor.

Mehmet Cengiz(Cengiz Holding) ve Fuat Tosyalı(Tosyalı Grubu), Ciner’le görüşmelere başladı.

Tosyalı Grup yaptığı açıklamada söz konusu görüşmeyi yalanladı: 

Bugün sosyal paylaşım sitesinden alıntılanarak yapılan Ciner Medya’nın satışına yönelik haberde kurumumuz Tosyalı Holding ile ilgili olarak aktarılan bilgi tamamen gerçek dışı olup, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı paylaşma gereği duyduk.

Tosyalı Holding olarak 3 kıtada sayıları 40’u bulan tesis ve yaklaşık 15.000 çalışanımızla, yıllık 10 milyon tona yaklaşan demir-çelik üretimi gerçekleştiren, sadece ülkemizin değil dünyanın da sayılı demir çelik güçlerinden biriyiz.

Tosyalı Holding demir-çelik sektör dışında sadece ülkemiz için katma değer yaratacak stratejik sanayi ve teknoloji odaklı sektörleri radarına almış olup medya bu sektörler arasında yer almamaktadır.
Söz konusu paylaşımda ifade edilen hiçbir kişi ve kurumla temasımız olmayıp; Tosyalı Holding’in Ciner Medya Grubu’nu satın almak gibi bir planı kesinlikle bulunmamaktadır.

Tosyalı Holding olarak söz konusu paylaşımdaki tamamen gerçek dışı bu içeriğin düzeltilmesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla
Tosyalı Holding

Benzer bir yalanlama da Habertürk’ten geldi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler