Sosyal Medya

Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan video: Erdoğan’ı da Erdoğan’ın propaganda makinesini de yeneceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e videolu yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin…

Kılıçdaroğlu’ndan video: Erdoğan’ı da Erdoğan’ın propaganda makinesini de yeneceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e videolu yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin olmaması gerekirdi” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamaları sonrası Twitter hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, ittifak masasını bir sofraya benzeterek şöyle konuştu:

SORUMLU DAVRANACAĞIZ: ‘Erdoğan gitsin ama Erdoğanizm gelsin’ bu da olmaz. Tarihi sorumluluğumuz var bizim. İttifakımızın diğer ortakları medyaya çıkıp hakaretler etmiyor. İttifaka zarar veren demeçler hiç vermiyor. Hiçbirinin ittifak içinden oy devşirmeye çalıştığını da görmedim. Sürekli aynı olgular birbirini tekrar eden hamleler. Biz ülkeyi siyasal operasyonlarla yönetmeye talip olmayacağız. Hepimizin sorumluluğu var ve sorumlu davranacağız.

ERDOĞAN DİLİNİN, YERİNİN OLMAMASI GEREKİRDİ: Bana gelince, ben bu saatten sonra değişmem. Ben birleştiririm ve birleştirmeye de devam edeceğim. Sofra büyümek zorunda. Bunu da kimse durduramaz. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin, yerinin olmaması gerekirdi. Bu sofraya oturanlar böyle oturdu. Kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır.

GERGİNLİĞE İZİN VERMEYECEĞİZ: Umudum, niçin bir araya geldiğimizin farkındalığıyla sakin olmamız. Bu sofraya herkesi davet etmemizdir. Birilerinin kalkması yerine, bütün renklerimizin oturmasını sağlamamızdır. Onun için ne ben ne de partimdeki yol arkadaşlarım, herhangi bir gerginliğe izin vermeyeceğiz, alet olmayacağız. Biz sorumlu davranmaya devam edeceğiz. Kimseyi geride bırakmayacağız. Türkiye’nin tüm vatandaşları bu sofraya davetli olacak. Halkımız kaygılanmasın. Biz her şekilde Erdoğan’ı da Erdoğan’ın propaganda makinesini de yeneriz, yeneceğiz. Emin olun, yeneceğiz.

Duvar

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler