Sosyal Medya

Gündem

İmamoğlu ve Yavaş görüşmesi sonrası Akşener masaya dönüyor

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmeye gitti. İki ismin görüşmesinden sonra Akşener’in ‘Altılı…

İmamoğlu ve Yavaş görüşmesi sonrası Akşener masaya dönüyor
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmeye gitti. İki ismin görüşmesinden sonra Akşener’in ‘Altılı Masa’ya geri döneceği ve bir müzakere sürecinin başlatılacağı açıklandı.
Kulislerde, Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olmaları yönünde görüş bildirdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olduğu bir formülün konuşulduğu iddia edildi.

İYİ PARTİ’DEN ‘İKİ BELEDİYE BAŞKANI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLSUN’ TEKLİFİ

Görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşat zorlu bir açıklama yaptı. Meral Akşener’in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a cumhurbaşkanlığı yardımcılığı verilmesi konusunda yeni bir öneri yapılacağını belirtti ve şöyle konuştu:

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN AÇIKLAMA

Akşener ile görüşmelerinin ardından iki belediye başkanı kısa birer açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu, “Meral Akşener hanımefediyi, Mansur Yavaş beyefendi ile ziyaret ettik. Bugün bu ziyaretemiz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisiyle gerçekleştiriyoruz” dedi.

Mansur Yavaş ise , “Bizler Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Önümüzde seçim var milletimizin ayrılığa tahammülü yok” ifadelerini kullandı.

İki belediye başkanı daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere tekrar CHP Genel Merkezi’ne döndü.

İYİ Partili Bahadır Erdem: Nerede kalmıştık?

İmamoğlu ve Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretine ilişkin ilk paylaşım partinin Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’den geldi.

Erdem, “NEREDE KALMIŞTIK?😉☀️” diyerek partisinin logosu olan güneş emojisini de kullandı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler