Sosyal Medya

Gündem

Akşener masaya dönme koşulunu açıkladı: ‘Gurur yapmadan dönerim’

Habertürk yazarı Sevilay Yılman Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesini anlattı. Akşener’in…

Akşener masaya dönme koşulunu açıkladı: ‘Gurur yapmadan dönerim’
Habertürk yazarı Sevilay Yılman Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesini anlattı. Akşener’in masaya dönmek için ileri sürdüğü koşul “Kılıçdaroğlu’nun milletin dediğini kabul etmesi” oldu.

Meral Akşener’in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına itiraz ederek Altılı Masa’dan ayrıldı. Akşener, masaya tekrar dönmek için “Kılıçdaroğlu’nun milletin dediğini kabul ederse hiç gurur yapmam masaya geri dönerim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Habertürk yazarı Sevilay Yılman’a konuştu. Yılman, Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesini anlattı.

Akşener’in masadan kalkması sonrasında görüştüklerini söyleyen Yılman, olayların buraya gelmesinden dolayı üzgün olduğunu da belirttiğini ifade etti.

Olayların bu noktaya gelmesini elbette istemezdim, elbette üzgünüm.

Ben CHP üyesi iki belediye başkanından -Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş- birini siz seçin, aday gösterelim dedim.

Bu iki ismin karşılığı benden de, Kemal Bey’den de, diğer isimlerden de çok yüksek.

Eğer masa ya da Kemal Bey, milletin bu talebine olur derse hiç gurur yapmadan geri dönerim. Son toplantıdan çıktığım ana geri dönerim. Yeter ki biz bu seçimi alalım, yeter ki Erdoğan’ı gönderelim. Ben masadan kalkmadım, kaldırıldım.”

Artı Gerçek

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler