Sosyal Medya

Gündem

Akşener, CHP’de yeni yönetime ittifak kapısını kapadı: Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız

Kurultay'da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam gönderilmesine de atıfta bulunan Akşener, yeni yönetime de ittifakın kapısını kapadı.

Akşener, CHP’de yeni yönetime ittifak kapısını kapadı: Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım!” sözlerine “Bensem o, ben bugüne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım, ya şurasına (boynunu göstererek) ya kalbine vururum! Arkadan işim yoktur” diye yanıt verdi. Akşener, “Gereğini yapmıyorsan ha bire hançerlenirsin, kendine bir şey istiyorsan ha bire hançerlenirsin, ölümüne bir şeyi isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin. O hançerlerin sahiplerini sonra karşında bulursun. Ben kimseyi hançerlemedim hançerlemem. Ben olmadığıma göre hançer kimin? Kimse üzerine almadı, benim üzerime kaldı, görüşeceğiz” diye konuştu.

Kurultay’da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam gönderilmesine de atıfta bulunan Akşener, yeni yönetime de ittifakın kapısını kapadı. Akşener, “Herkeslere selamlar gitti biz hariç. Zaten sadece o yan yana gelmenin bundan sonra pek bir zor olduğunun işaretidir. Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız” dedi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler