Sosyal Medya

Genel

Akşener: ‘Beni korkutacak adam anasının karnından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey’

İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığı binasına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Binanın önünden açıklamada bulunan Akşener, ”Meral Akşener’i korkutacak kişi…

Akşener: ‘Beni korkutacak adam anasının karnından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey’

İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığı binasına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Binanın önünden açıklamada bulunan Akşener, ”Meral Akşener’i korkutacak kişi anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey. Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü küfür, hakaret bana yapıldı.” tepkisinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin İl Başkanlığı’na gelerek yapılan silahlı saldırı sonrası inceleme yaptı. Yaptığı incelemeler sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener il binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Partimiz hem 1. kattan, hem 3. kattan kurşunlanmıştır. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız bu başka bir şey. Ama bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık büyük bir hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum. Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı. Allah’tan başka bir kişiden korkuyorsam eğer Allah beni kahretsin. Biliyorum ki polislerin bunu yakalayamayacak” şeklinde konuştu.

‘BENİ KORKUTACAK ADAM ANASINDAN DOĞMADI, KORKMUYORUM RECEP BEY’

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

”Seçime 1,5 ay kala ve Sayın Cumhurbaşkanı demem ama Cumhurbaşkanı böyle olmaz, Recep Bey’in tehdidi ile partimiz kurşunlanmıştır. Daha önce dedi ki bana bunlar iyi günlerin, linçe uğradım, evim basıldı, bu defa beni kendinle uğraştırma dedi; partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerinden kurşunlandı. Türkiye bir kabile devleti olamaz. Partilerin seçime 1,5 ay kıala korkutulması kabul edilemez. Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey. Cenab-ı Hak’tan başka kimseden korkmam. Evim basıldı beraat ettiler. Linçe uğradım beraat ettiler. Torunuma iftira attılar, beraat ettiler. Aziz milletim, bu ucube sistem süremez. Bugün bana, yarın size. 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz, bu pis sistemi bitireceksiniz. Yanımda Ekrem başkan var. Seçimi iptal ettiler. Ben milletime güveniyorum.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler