Sosyal Medya

Gündem

750 bin Gazzeli Türkiye’ye mi geliyor? Gerçek ortaya çıktı

Eski ABD Büyükelçisi Namık Tan, 750 bin Gazzeli sığınmacının Türkiye'ye getirilmesi hakkında uyarılarda bulundu. Bu önemli gelişmeyle ilgili olarak Dezenformasyon Merkezi tarafından açıklama yapıldı.

750 bin Gazzeli Türkiye’ye mi geliyor? Gerçek ortaya çıktı

Eski ABD Büyükelçisi Namık Tan, 750 bin Gazzeli sığınmacının Türkiye’ye getirilmesi hakkında uyarılarda bulundu. Bu önemli gelişmeyle ilgili olarak Dezenformasyon Merkezi tarafından açıklama yapıldı.

 

 

 

Eski ABD Büyükelçisi ve CHP Milletvekili Namık Tan, Gazze’den 750 bin kişinin Türkiye’ye gelme ihtimalini öne sürdü. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu durumun Türkiye’nin güvenlik, demografik yapı ve sosyal barış açısından sorunlara yol açabileceğini ifade etti.

 

Ayrıca, Gazze’deki krizin çözümü için Türkiye’nin etkin bir rol oynaması gerektiğini ve yanlış dış politika sonucu ortaya çıkan insani krizden etkilenen kişilerin kısa vadeli hesaplarla Türkiye’ye kabul edilmesinin büyük bir hata olacağını belirtti.

 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise Netanyahu’nun Türkiye’ye 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olması konusunda anlaşıldığına dair iddiaları yalanladı.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yönde bir görüşmesi veya İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun böyle bir açıklaması olmadığını vurguladı. İddialar tamamen uydurma olarak nitelendirildi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler