Sosyal Medya

Genel

Pearson Havalimanında 100 milyon dolarlık altın soygunu

Kanada’nın en işlek havalimanlarından Pearson Havalimanında hırsızlar 100 milyon dolar değerinde bir altın soygunu gerçekleştirdi. Kraliyet Atlı Polisi, olayın soruşturulduğunu…

Pearson Havalimanında 100 milyon dolarlık altın soygunu

Kanada’nın en işlek havalimanlarından Pearson Havalimanında hırsızlar 100 milyon dolar değerinde bir altın soygunu gerçekleştirdi. Kraliyet Atlı Polisi, olayın soruşturulduğunu ve organize bir suç örgütünün üzerinde durulduğunu söyledi.

Kanada Ulusal Polis Teşkilatı, Kanada’nın en işlek havaalanı olan Pearson Havalimanında 100 milyon dolar değerinden fazla altının çalındığını duyurdu.

Kanada Kraliyet Atlı Polisi, Pearson Havalimanındaki altın soygunu yönünde çalışma yürüttüklerini doğruladı. Hırsızlık iddiası ile ilgili Havaalanından bir açıklama gelmezken, Atlı Polis teşkilatı, bölgeden sorumlu polis ekiplerinden yardım istedi.

Kanada kaynaklarından Toronto Sun, havaalanından çalınan 3 bin 600 pound değerinde altının, bir organize suç terör örgütü tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.

Kraliyet Atlı Polisi sözcüsü, “Soygunla ilgili doğru bilgileri almaya çalışıyoruz. Mevcut bilgilere göre 3 bin 600 pound altın eksik ve bu da yaklaşık 105 milyon dolar” dedi.

 

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler