Sosyal Medya

Genel

Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu ile faizsiz ürünelere yatırım imkanı!

Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu tek bir fon ile birden çok faizsiz ürüne yatırım imkanı sunmaktadır. Türkiye sermaye piyasalarının…

Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu ile faizsiz ürünelere yatırım imkanı!

Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu tek bir fon ile birden çok faizsiz ürüne yatırım imkanı sunmaktadır.

Türkiye sermaye piyasalarının öncü yatırımcı kuruluşu Inveo Portföy, her yatırımcıya uygun bir yatırım fonu bakış açısıyla çeşitlendirdiği yatırım fonu ailesine bir fon daha ekledi. Faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu aynı zamanda bireysel yatırımcılara %0 stopaj avantajı ile birikimlerini değerlendirme imkanı da tanıyor.

Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu orta-uzun vadeli yatırımlarını çeşitlendirmek isteyen ve faiz hassasiyeti olan yatırımcıların birikimlerini faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasalarında değerlendirmesini sağlıyor. Yatırım yapılan tüm varlıklarda uluslararası katılım esaslarına uygun olması zorunluluğu bulunan Fon’da uluslararası katılım esasları çerçevesinde fon yönetimi yapılmaktadır.

Kira sertifikaları, katılma hesapları, ortaklık payları, altın ve diğer kıymetli madenler gibi faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasası araçlarından oluşan Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu katılım şemsiye fonlar arasında yerini alıyor. Ayrıca fon portföyüne stratejisine paralel olarak islamî finans esaslarına uygun yabancı sermaye piyasası araçları da dahil edilebiliyor.

Piyasa koşulları ve risk-getiri stratejisi dikkate alınarak yönetilmekte olan Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu faizsiz finans ilkelerine bağlı kalarak yurt içi ve yurt dışı farklı sermaye piyasası araçlarında dengeli varlık dağılımı ile yatırım yapıyor. Profesyonel portföy yöneticilerinin makro ekonomik veriler ve finansal analizleri dikkate alarak çeşitlendireceği Fon, geleceğini bugünden planlayan bireysel ve kurumsal yatırımcılara bir alternatif sunuyor.

TEFAS’ta CVK kodu ile işlem gören Inveo Portföy Çoklu Varlık Katılım Fonu Gedik Yatırım’ın yanı sıra TEFAS’a üye her banka ve yatırım kuruluşundan alınıp satılabilmektedir.

Halim Çun: “Her yatırımcıya uygun bir yatırım fonu sunma bakış açımıza paralel olarak şimdi de katılım esaslı fon pazarında yerimizi alıyoruz.”

Yatırım fonlarına duyulan ilginin her geçen gün artmasına dikkat çeken Inveo Portföy Genel Müdürü Halim Çun, tasarruflarını faizsiz finans ilkelerine uygun finansal varlıklarda değerlendirmek isteyen yatırımcılara alternatif oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Çun, ayrıca Fon’un %0 stopaj avantajı sayesinde bireysel yatırımcılara cazip bir alternatif olduğunu da ekledi.

Bilgi için:
Inveo Portföy – 0216 453 00 21
Dr. Dilek Kurban – [email protected] – 0532 281 89 15

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler