Sosyal Medya

Genel

Erdoğan yine Mehmet Şimşek vaat etti

Seçimler yaklaşırken, yatırımcıların kafasındaki en önemli sorulardan biri, Erdoğan bir kez daha seçilirse izleyeceği ekonomik politikalar demeti olacak. Bu konuda…

Erdoğan yine Mehmet Şimşek vaat etti

Seçimler yaklaşırken, yatırımcıların kafasındaki en önemli sorulardan biri, Erdoğan bir kez daha seçilirse izleyeceği ekonomik politikalar demeti olacak. Bu konuda Saray’dan çelişkili mesajlar geliyor. Bazı sözcüler düşük faiz önceliğinin değişmeyeceğini iddia ederken, ismi verilmeyen kaynaklar ise Erdoğan’ın 2 kez görüştükten sonra Mehmet Şimşek’le daha geleneksel politikalar konusunda uzlaşmaya vardığı görüşünde.

Foreks Haber’e göre, Erdoğan dün gece ortak yayında “Mehmet Şimşek koordinasyonunda bir ekip hazırlıklar yapıyor” müjdesini verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Şimşek koordinasyonunda bir ekibin ekonomi politikası konusunda çalışmalar yaptığını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 TV, 360 ve tv4 ortak yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

Erdoğan, “Biz kendimize yeni bir yol çizmiştik. Her kriz ekonomi modelimizin doğruluğunu teyit ediyor. Ekonomimiz son 10 çeyrektir kesintisiz büyüyor. Sanayi ve turizm gibi döviz getirici sektörlerimiz Cumhuriyet tarihinde hiç olmadığı kadar güçlendi. Rekorlar kırdığımız diğer alan turizm sektörü oldu. Önümüzdeki dönem ekonomi politikalarımızı daha geliştirmek için önemli adımlar atıyoruz. Mehmet Şimşek kardeşimiz koordinasyonunda bir ekip bu doğrultuda çalışmalar yapıyor. Merkez Bankamız ve diğer birimlerimizde yürütülen çalışmalar var.” açıklamasını yaptı.

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler