Sosyal Medya

Genel

Babacan: Kılıçdaroğlu kazandığında zenginlik gelecek, Erdoğan kazandığında hiçbir şey iyiye gitmeyecek

Milleti İttifakı ilk turda umut dolu bir gelecek vaat etti ve sandıkta istediğin bulamadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için ise…

Babacan: Kılıçdaroğlu kazandığında zenginlik gelecek, Erdoğan kazandığında hiçbir şey iyiye gitmeyecek

Milleti İttifakı ilk turda umut dolu bir gelecek vaat etti ve sandıkta istediğin bulamadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için ise strateji korkutma. Kılıçdaroğlu mülteci işgali, Hüda-Par’ınkadın düşmanlığı ve yolsuzluk sorunlarının üstüne giderken, eski ekonomi çarı Babacan da Erdoğan’ı ekonomik kriz korkusuyla vurmaya başladı.

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 28 Mayıs’ta milletin önünde iki seçenek olduğunu belirterek, “Kılıçdaroğlu kazandığında zenginlik gelecek, Erdoğan kazandığında hiçbir şey iyiye gitmeyecek” dedi.

Babacan sosyal medya hesabından, “Sefalet mi zenginlik mi?” başlığıyla bir açıklama yayınladı.

 

FÖŞ yazdı: Sandıktan ekonomik kriz çıktı

Kendisine “Son yıllarda ekonomi düzelir mi? Sizce nasıl olacak?” sorularının yöneltildiğini kaydeden Babacan şunları kaydetti:

“Bana soranlara içim acıyarak hep dedim ki, maalesef iyiye gitmeyecek. Soranlara dedim ki, hukuk olmadan, eğitim olmadan, ekonomi olmaz. Dedim ki, ekonomide kötü kararların sonucu da kötü olur. Bunu her zaman bilgi ve tecrübeye dayanarak söyledim. Bugünkü iktidarın ekonomide yaptığı geçici pansumanların hiçbirisinin çözüm olmadığını, hatta yarayı derinleştirdiğini söyledim. Haklı çıktım diyemeyeceğim çünkü haklı olduğumu zaten herkes biliyordu.

Hükümetin baskı altında tutmaya çalıştığı dolar son 5 yılda 4 katına çıktı ya. TÜİK’in düşük göstermeye çalıştığı enflasyon bile son 5 yılda fiyatların tam 4 katına çıktığını gösteriyor bize. Merkez Bankası’nın dolu kasası boşaldı. Üstüne 75 milyar dolar da borca batırıldı Merkez Bankası. Cumhurbaşkanı ülke ülke gezip borç para aradı bu memlekette. Bu iktidar ekonomimizi gerçekten mahvetti. Perişan etti.

 

Kıymetli vatandaşlarım. 28 Mayıs’ta yeniden sandığa gidiyoruz. Erdoğan’ın son beş yıldır yaptıklarını bilerek sizlere önümüzdeki tehlikeyi anlatmak istiyorum. Bunları sizi korkutmak için anlatmıyorum. Bilgi ve tecrübelerime dayanarak olacakları apaçık gördüğüm için anlatıyorum. Ülkesini seven bir vatandaş olduğum için sorumluluk bilinciyle anlatıyorum.

28 Mayıs’ta önümüzde iki seçenek olacak. Ya Sayın Kılıçdaroğlu kazandığında biz kazandığımızda zenginlik gelecek. Çünkü nasıl çalışacağımızı, neler yapacağımızı gayet iyi biliyoruz. Bunları yazılı taahhütler olarak da açıkladık. Fakat Sayın Erdoğan kazandığında hiçbir şey iyiye gitmeyecek. İnanın daha kötü olacak”.

 

Kaynak:  Haberdar.com

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler