Sosyal Medya

Ekonomi

Şok Kulis! Erdoğan ‘seçimden sonra’ dedi sert itiraz etti!

Kulislerde, ekonomi yönetiminin tek seferde yüklü zam önerisinin, Erdoğan'ın yerel seçim stratejisine takıldığı, üç aşamaya bölündüğü dile getiriliyor.

Şok Kulis! Erdoğan ‘seçimden sonra’ dedi sert itiraz etti!

Kulislerde, ekonomi yönetiminin tek seferde yüklü zam önerisinin, Erdoğan’ın yerel seçim stratejisine takıldığı, üç aşamaya bölündüğü dile getiriliyor.

Ankara kulislerinde, ekonomi yönetiminin sanayi ve ticarethanelerden sonra konut elektriğine de yüklü zam önerisinin Erdoğan tarafından reddedildiği, yüksek zamların yerel seçimler sonrasına ertelendiği konuşuluyor.

 

 

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Gazete Pencere’den Nuray Babacan’ın yazdığına göre, konut zamları için üç kat zam önerildi. Babacan’ın “Yerel seçim nedeniyle konut ve iş yerlerinde elektrik-doğal gaz zammı için öngörülen neydi, Erdoğan neden ‘üç aşamalı’ yapın dedi?” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

 

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

 

“Edinilen bilgiye göre bütçe ve enflasyon krizi yaşayan ekonominin yeni yönetimi, tüm maliyet hesaplarını da içine katarak sanayi, tarım, ticarethane ve konutlarda yapılması gereken elektrik ve doğal gaz zammına ilişkin hazırlıklarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sundular. Açıklanan yüzde 20 zammın en az üç kat daha fazla artış içeren paket, Erdoğan’ın itirazıyla karşılaştı.

 

ÜÇ AŞAMADA YAPIN

 

İtirazın kaynağı ise yaklaşan yerel seçimler. Seçimlerden önce yapılacak böylesine dehşet verici bir artışın ‘oylara’ etkisini hesaplayan Erdoğan’ın, “Şu aşamada bunu uygulayamazsınız. Üç aşamada yapın. Kalabilenler yerel seçim sonuna kalsın” dediği belirtiliyor. Yüzde 20 zam rakamının böyle bulunduğu aktarılıyor.”

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler