Sosyal Medya

Ekonomi

Özgür Özel, Akşener’i ziyaret edecek

Ankara'da hareketlilik yaratan bir gelişme yaşandı. CHP'de değişimin ardından yerel seçim çalışmaları hız kazanırken, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Özgür Özel, Akşener’i ziyaret edecek

Ankara’da hareketlilik yaratan bir gelişme yaşandı. CHP’de değişimin ardından yerel seçim çalışmaları hız kazanırken, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in CHP lideri Özgür Özel’i ziyaret edeceği iddiaları ortaya atıldı.

 

 

Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir araya geleceğini duyurdu.

 

Öztürk, Sözcü TV yayınında yaptığı konuşmada, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret edeceği öngörülüyor. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Görüşme, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuları kapsayacak.

 

İki parti arasındaki ittifak konusu ve İYİ Parti’nin tutumu bu görüşmede ele alınacak. Bu ziyaretin ardından ‘Hayırlı olsun’ ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi’ne gidilebileceği bilgisini de aldım.” şeklinde ifadeler kullandı.

 

GÖRÜŞME ERTELENDİ İDDİASI

 

Özel ile Akşener’in çarşamba günü gerçekleştireceği görüşmenin ertelendiği belirtildi. Bu görüşme, Özel’in Kuzey Kıbrıs’ın 40. kuruluş yıldönümü törenine katılacağı için gerçekleşemeyecek.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler