Sosyal Medya

Ekonomi

Mehmet Şimşek’ten ‘istifa’ açıklaması! Tek kelime ile cevap verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifası hakkında çıkan iddialar, önceki gün Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklama ile yalanlandı. Şimşek’ten ise istifa sorusuna tek kelimelik bir cevap geldi.

Mehmet Şimşek’ten ‘istifa’ açıklaması! Tek kelime ile cevap verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifası hakkında çıkan iddialar, önceki gün Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklama ile yalanlandı. Şimşek’ten ise istifa sorusuna tek kelimelik bir cevap geldi.

 

 

Gazeteci Rıza Canpolat’ın önceki gün “teyitli” olarak paylaştığı bilgiye göre Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a istifa dilekçesi sunduğu öne sürülmüştü. Ancak İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kısa süre sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa etmek istediğine yönelik iddianın asılsız olduğunu açıkladı.

 

Daha önce gazeteci Rıza Canpolat tarafından “teyitli” olarak paylaşılan bilgiye göre Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a istifa dilekçesi sunduğu öne sürülmüştü. Ancak İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirterek şu açıklamayı yapmıştı:

 

‘Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi’ iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.’

 

Son olarak, Haber7 yazarı Mehmet Acet, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa iddialarına ilk tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Acet, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e istifa iddialarıyla ilgili sorduğu soruya aldığı cevabı sosyal medya hesabından paylaştı. Acet, Bakan Şimşek’e istifa iddiaları hakkında sorduğu soruya Şimşek’in tek kelimelik bir cevap verdiğini belirtti.

 

‘Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘istifa etmek istedi’ haberleri kendisine iletilince tek kelimelik bir cevap vermiş:

 

‘Uydurmuşlar

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler