Sosyal Medya

Kripto Para

JP Morgan’dan spot Bitcoin ETF hakkında pozitif yorum

Bitcoin ETF konusu hakkında son değerlendirmeyi küresel bankacılık devi JPMorgan yaptı. Kripto para sektörünün gündeminde kalmaya devam eden spot Bitcoin ETF konusu, küresel yatırım devleri tarafından da ilgiyle izleniyor.

JP Morgan’dan spot Bitcoin ETF hakkında pozitif yorum

Küresel yatırım devi JPMorgan tarafından yapılan yorumda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), Grayscale Investments tarafından kendisine karşı açılan davayı kaybettikten sonra itiraz etmemesini pozitif gördü.

Bu arada banka analistleri, bu gelişmeye karşılık SEC’in muhtemelen yakın zamanda birden fazla spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylayacağını tahmin ediyor.

Investing.com’da konuyla ilgili yer alan habere göre, Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri tarafından hazırlanan raporda konuya ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

“Spot bitcoin ETF onaylarının zamanlaması belirsizliğini koruyor, ancak aylar içinde ve büyük olasılıkla Ark Invest ve 21Shares başvurularının son tarihi olan 10 Ocak 2024’ten önce gerçekleşmesi gerekiyor.”

Dün yeniden yükseliş eğilimine giren Bitcoin, haftanın son iş gününe de %2’ye yaklaşan önemli bir artışla başladı. An itibarıyla en büyük kripto paranın 29.300 dolar seviyesinde el değiştirdiği görülüyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler