Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘PIP reformları sosyal medyada mikro ödemeler; Ethereum Shanghai yükseltmesinde gecikme…’

ABD hisse senetleri, yatırımcılara karışık sinyal gönderen 30 yıllık Hazine getirisinin %4'e ulaşmasıyla kilit direnç seviyelerinde toparlandı...

Bybit: ‘PIP reformları sosyal medyada mikro ödemeler; Ethereum Shanghai yükseltmesinde gecikme…’

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende sektörün öne çıkan haberleri yer alıyor.  ABD hisse senetleri, yatırımcılara karışık sinyal gönderen 30 yıllık Hazine getirisinin %4’e ulaşmasıyla kilit direnç seviyelerinde toparlandı. Silvergate’in ödeme gücüne ilişkin endişeler su yüzüne çıktıkça daha geniş kripto para birimi kırbaçlandı ve Bitcoin ve Ethereum, bu yazı yazılırken son 24 saat içinde sırasıyla %4,86 ve %4,69 düştü. Bybit’te listelendikten hemen sonra 24 saatlik %254,17’lik muazzam bir getiri kaydeden ve blockchain teknolojisini kullanarak mikro ödemelerde reform yapmayı amaçladığı için piyasadan daha iyi performans gösteren PIP, bugünün sıcak tokeni.

PIP, bir web tarayıcı uzantısı aracılığıyla bir ödeme ürünleri paketi sunan bir web3 ödeme çözümü projesi PIP’in yerel simgesi. Kullanıcılar, üçüncü tarafların desteğine ihtiyaç duymadan, desteklenen kripto para birimini gönderip alarak, Twitter gibi sosyal medya hesaplarını PIP ile bağlayabilir. PIP, sosyal medyayı web3 ile nasıl daha iyi entegre edeceğini araştırdığı niş bir pazara odaklandı. Topluluk odaklı tokenomiği, toplam arzın %69’unu topluluğa staking ödülleri ve ekosistem hizmetleri şeklinde dağıtacak. Bununla birlikte, PIP, blockchain özellikli mikro ödemeler alanında web2 oyuncularının kıyasıya rekabetiyle karşı karşıya kalabilir.

Yaygın olarak beklenen Ethereum Shanghai yükseltmesi, mart ortasından Nisan başına ertelendi. Perşembe günü yapılan son geliştirici görüşmesinde, Sepolia test ağı yükseltmesinden kaynaklanan birkaç küçük sorun ele alındı. Geliştiriciler ayrıca, genel doğrulayıcılar test ağında test ederken daha fazla sorunun ortaya çıkmasını bekliyor. Bu nedenle, nihai test ağı Goerli’nin mart ayı ortasında planlanması planlanıyor ve resmi yükseltme muhtemelen başlangıçta planlanandan birkaç hafta sonra yapılacak.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler