Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘MATIC, Polygon SEC’in iddiasını reddettiğinden geri döndü…’

MATIC, Polygon SEC'in iddiasını reddettiğinden geri döndü; Vitalik, Ethereum'un sürdürülebilir olabilmesi için üç geçişten bahsediyor...

Bybit: ‘MATIC, Polygon SEC’in iddiasını reddettiğinden geri döndü…’

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmelerine yer veriliyor. Yatırımcılar yaklaşan TÜFE baskısını ve Fed toplantısını beklerken ABD hisse senedi endeksleri yükseliş eğilimini sürdürdü. Kripto paralar, SEC’in yasal eylemleri endüstrinin görünümünü gölgelediğinden, hisse senetlerinde düşük performans gösteriyordu. Bugünün en çok hareket edeni, SEC’in MATIC’in güvenlik olduğu iddiasına verdiği yanıtın ardından %11,09 yükselen MATIC oldu.

SEC, Binance ve Coinbase’e karşı açtığı son davada 19 tokeni menkul kıymet olarak belirledi. MATIC, ne yazık ki hedeflenen belirteçlerden biridir. MATIC, o zamandan bu yana 14 günlük %32,6’lık bir kayıp kaydetti. Matic, Polygon Labs’ın Polygon ağının kasıtlı olarak ABD dışında konuşlandırıldığını ve işletildiğini vurguladığı Twitter’daki iddiayı reddetmesinin ardından %10’dan fazla sıçradı. Solana gibi seçilmiş diğer proje ekipleri de SEC’in iddiasını yalanladı ve belirteç, yanıtın ardından bazı erken kayıpları telafi etti. Yine de Polygon’dan farklı olarak Solana’ya katkıda bulunanların çoğu görünüşe göre ABD’de bulunuyor.

Yatırımcılar, Robinhood gibi daha fazla hizmet sağlayıcı, SEC’in yasal işlemlerini önlemek için bu belirteçlere desteğini sonlandıracağını açıklayacağından, hedeflenen belirteçlerin muazzam satış baskısı ile karşı karşıya kalabileceği konusunda dikkatli olmalı.

Vitalik Buterin, son blogunda Ethereum’un sürdürülebilir olması için zincirler arası yeteneğini, cüzdan güvenliğini ve gizliliğini geliştirmesi gerektiğini vurguladı. Ethereum kurucusu, kişisel blogunda her zaman Ethereum için kritik gelecek yol haritaları oluşturmuştur ve bu yol haritaları, Ethereum Vakfı için yaklaşan kilometre taşlarını tanımlamasıyla geniş çapta tanınmaktadır. Sektörde devam eden SEC avına rağmen, Vitalik kasvet ve kötü gidişata omuz silkti ve en büyük akıllı sözleşme platformu için temel geliştirmeye odaklandı.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler