Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘İlk FlareDrop’un ardından FLR dalgalanmaları; Polygon oyun odaklı Blockchain’i duyurdu…’

Fed’in Çarşamba günü merakla beklenen 25 baz puanlık faiz artırımına rağmen, açıklamanın ardından ABD hisse senedi piyasaları yine de düşüş yaşadı...

Bybit: ‘İlk FlareDrop’un ardından FLR dalgalanmaları; Polygon oyun odaklı Blockchain’i duyurdu…’

Bybit Global tarafından hazırlanan değerlendirmede sektör gelişmelerine yer veriliyor. Fed’in Çarşamba günü merakla beklenen 25 baz puanlık faiz artırımına rağmen, açıklamanın ardından ABD hisse senedi piyasaları yine de düşüş yaşadı. Bu arada, daha geniş kripto para piyasası da aynı şeyi yapıyor gibi görünüyor; Bitcoin ve Ethereum, yazı yazılırken son 24 saat içinde sırasıyla %2,88 ve %3,44 düştü. Bugünün sıcak tokeni, son 24 saatte %2,46 değer kazanan FLR.

FLR, EVM tabanlı bir Katman 1 blok zinciri olan Flare’in yerel simgesi. Flare, çeşitli blok zincirlerini birbirine bağlayan açık, merkezi olmayan ve güvenli birlikte çalışabilir bir sistemi güçlendirmek için tasarlanmıştır. Flare, geliştiricilerin merkezi olmayan ve birlikte çalışabilir uygulamaların yepyeni bir dünyasını keşfetmesini ve inşa etmesini sağlamayı amaçlayan State Connector ve Flare Time Series Oracle (FTSO) olmak üzere iki ana protokole sahiptir. Daha geçen hafta, zincir, tümü aktif Flare topluluğu üyeleri tarafından talep edilebilecek 24,2 milyar FLR’ye tekabül eden 36 aylık FlareDrops’un ilkini yayınladı.

Immutable ve Polygon Labs, yenilikçi sıfır bilgi teknolojisini kullanarak özel bir oyun blok zinciri oluşturmak için güçlerini birleştirdi. Bu heyecan verici ortaklıkla, merkezi olmayan oyun geliştirme hızlanacak ve muhtemelen Web3’ün daha geniş bir şekilde benimsenmesini dört gözle bekleyebiliriz. Polygon tarafından desteklenen EVM uyumlu bir ZK toplaması olan Immutable zkEVM’nin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak oyun geliştiricileri, Immutable zkEVM ile entegrasyona başlamak için erken belgelere erişmeye şimdiden başlayabilir. Immutable Platformu kullanarak ve Immutable zkEVM’yi geliştirerek, her büyüklükteki oyun stüdyosu ve bağımsız geliştiriciler, Web3 özellikli oyunları daha hızlı, daha kolay ve daha az riskle geliştirebilir.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler