Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘HAVAH, NFT şekillendirilebilirliğini geliştiriyor…’

HAVAH, NFT şekillendirilebilirliğini geliştiriyor; DraftKings, NFT Fantasy golf oyununu başlatmak için PGA'yı kullanıyor...

Bybit: ‘HAVAH, NFT şekillendirilebilirliğini geliştiriyor…’

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende sektörün öne çıkan konuları yer alıyor. ABD hisse senedi piyasaları, yatırımcıların FED’in daha fazla faiz artırımına gitmesi endişesiyle bir gecede dalgalandı. Bitcoin ve Ethereum son 24 saatte sırasıyla %2,79 ve %2,54 düşmesiyle kripto para piyasası da düşüşü takip etti. Bugünün sıcak tokeni ise ilk borsa teklifinin ardından 24 saatlik %57,7’lik bir getiri kaydeden HVH’dir.

HVH, köprüler aracılığıyla birden çok katmana bağlı bir NFT ekosistemi olan HAVAH’ın yerel simgesi. HAVAH, belirli NFT’lerin yalnızca üzerine inşa edildiği zincirde kullanıldığı NFT’lerin benimsenmesini engelleyen NFT parçalanma sorunlarını ele almayı amaçlıyor. NFT’ler tek bir alanda bağlanabildiğinde, DeFi ve GameFi protokolleriyle birleştirilebilirlikleri dikkate değer ölçüde geliştirilebilir. HAVAH, Polygon, Solana, BNB Chain ve daha fazlasından NFT’leri tek bir platforma getirerek daha fazla NFT kullanıcı durumu potansiyelini açığa çıkarıyor.

DraftKings, PGA turu ile ortaklaşa NFT fantezi golf oyununun lansmanını duyurdu. NFL ve UFC ile başlatılan fantezi spor oyunlarının ardından DraftKings, golf severleri platforma çekmek için üçüncü fantezi oyununu PGA ile piyasaya sürmeye hazırlanıyor. PGA Tour golfçülerine dayalı dijital kartlar, DraftKings kullanıcılarının golfçülerin dünya performansına dayalı olarak puan kazanabilecekleri ve temelde blockchain teknolojisinin yardımıyla spor bahisleri deneyimini dönüştürebilecekleri Polygon’da basılacak ve satılacak.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler