Sosyal Medya

Borsa

BONK, Solana’ya dikkat çekiyor; Sushi Sunsets ürünleri SushiSwap’e odaklanacak

ABD'nin önde gelen hisse senedi endeksleri, FED'in Aralık toplantı tutanakları ve bir dizi ekonomik verinin ardından kazançlarla sonuçlandı...

BONK, Solana’ya dikkat çekiyor; Sushi Sunsets ürünleri SushiSwap’e odaklanacak

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan sektör gelişmelerinin yer aldığı bültende öne çıkan konular: ABD’nin önde gelen hisse senedi endeksleri, FED’in Aralık toplantı tutanakları ve bir dizi ekonomik verinin ardından kazançlarla sonuçlandı. Yatırımcılar, toplantı tutanaklarından gönderilen şahin sinyalleri, daralan PMI ve muhtemelen Fed tarafından memnuniyetle karşılanan düşen girdi fiyatlarına karşı değerlendiriyor. Ancak, yatırımcılar bir sonraki hamlelerini belirlemek için muhtemelen Cuma günkü tarım dışı bordroyu bekliyorlar. Bu arada kripto para piyasası toparlandı ve son 24 saatte Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %1,15 ve %3,69 arttı. Değerlendirme hazırlanırken 24 saatlik %226’lık bir getiri kaydeden bugünün en çok hareket eden BONK, günlük işlem yapan kullanıcılar artmaya devam ederken piyasayı geride bıraktı.

Ethereum’daki Shiba Inu’ya (SHIB) benzer şekilde BONK, Solana’daki ilk köpek temalı madeni paradır ve meme parası olarak biçimlendirilmiştir. BONK’un arkasındaki ekip, topluluk için bir token yaratmayı hedefliyor ve burada Solana’nın NFT yaratıcılarına ve geliştiricilerine %50 airdrop düşüyor. Bu arada yaratıcılar, sermayeyi Katman 1 blok zincirine geri çekerek Solana ekosistemini canlandırmayı da hedefliyor. Son zamanlardaki performans, esas olarak artan işlem yapan kullanıcılara bağlanıyor, bu da daha fazla kullanıcının token alıp sattığı anlamına geliyor. Genel kullanım eksikliğine rağmen, SHIB ve DOGE gibi mem belirteçleri, topluluk desteği nedeniyle aktif kalır. Bununla birlikte, meme belirteçleri büyük oynaklıkla karşılaşma eğiliminde olduğundan yatırımcılar dikkatli olmalıdır.

Saygın merkezi olmayan borsa Sushi’nin CTO’su Matthew Lilley, borsaların 2022’deki başarılarını ve yakın gelecekte neler olacağını vurgulayan bir ileti dizisinde bahsetti. Lilley, bir borç verme ürünü olan Kashi ve bir fırlatma rampası olan Miso gibi projelerin tasarım kusurları ve kaynak yetersizliği nedeniyle durdurulduğunu duyurdu. Bunun yerine Lilley, Sushi tarafından piyasaya sürülen amiral gemisi DEX ürünü olan SushiSwap’e odaklanmayı daha iyi buluyor. CTO’ya göre SushiSwap, daha geniş likidite zorlukları ve Uniswap V3’ün rekabet gücü nedeniyle hız kaybediyor. Bu nedenle, Uniswap V3’e benzer konsantre likidite içeren yükseltmeleri SushiSwap V3’e öncelik verilecek ve 2023’ün 1. çeyreğinde kesin olarak piyasaya sürülecek.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler