Sosyal Medya

Ekonomi

Aile ve Gençlik Bankası kurulacak yeni evli çiftlere de destek verilecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon’da Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda gerçekleştirilen “Trabzon İş Dünyası Buluşması” etkinliğinde “Aile ve Gençlik Bankası" kurulacağını söyledi.

Aile ve Gençlik Bankası kurulacak yeni evli çiftlere de destek verilecek

PARAANALİZ.COM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Trabzon’da DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen “Trabzon İş Dünyası Buluşmas” toplantısına katıldı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada gündeme dair değerlendirmeler yaparken “Aile ve Gençlik Bankası” kurmayı hedeflediklerini söyledi.

AİLE VE GENÇLİK BANKASI AÇIKLAMASI

Seçim vaatlerinden olduğuna işaret ettiği Aile ve Gençlik Bankası çalışmalarının belli bir aşamaya getirildiğini söyleyen Yılmaz konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Aile ve Gençlik Bankası kurmayı hedefliyoruz. Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık. Belli bir aşamaya getirmiş durumdayız. Olgunlaştırdığımızda kanun teklifimizi yeni dönemde meclisimize sunacağız. Aile ve gençlik bankasını kuracağız. Ve aşama aşama bunu etkili bir hale getireceğiz. Gerek doğal gazdan, gerek petrolden, gerekse madenlerden gelen birtakım gelirleri belli bir yüzdesini bu bankamıza aktararak buradan yeni evlenen çiftlere destek olacağız.”

(HABER MERKEZİ)

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler