Sosyal Medya

Ekonomi

2 gün içinde başvuru yapan herkese 750 TL yılbaşı hediyesi parası yatırılacak!

Ziraat Bankası, yılın son fırsatını duyurdu. 72 saat içinde başvuran herkes, Ziraat Bankası bankkart sahiplerine özel, 750 TL'ye varan yılbaşı hediyesini kaçırma fırsatı sunuyor. Bu yıl sonu kampanyası, 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

2 gün içinde başvuru yapan herkese 750 TL yılbaşı hediyesi parası yatırılacak!

Ziraat Bankası, yılın son fırsatını duyurdu. 72 saat içinde başvuran herkes, Ziraat Bankası bankkart sahiplerine özel, 750 TL’ye varan yılbaşı hediyesini kaçırma fırsatı sunuyor. Bu yıl sonu kampanyası, 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

 

 

Bankkart sahipleri, giyimden kitaba, kuyumculuktan ev tekstiline kadar birçok alanda yapacakları 2.500 TL ve üzeri alışverişlerinde, her 250 TL’lik harcamada 250 TL Bankkart Lira kazanacaklar. Ancak e-ticaret işlemleri bu kampanyaya dahil değil. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla başvuru yapılabilir. Kampanya kapsamında, bir müşteri en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir.

 

Kazanılan Bankkart Liraları, kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarına anında yüklenecek ve hemen alışverişlerde kullanılabilecek. Bu fırsatı kaçırmamak için 2 gün içinde başvurmayı unutmayın.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler