Sosyal Medya

Döviz

Mert Başaran Faiz Artarsa Dolar Kuruna Olacakları Duyurdu… Dolar İçin 27 Lira Çıkışı!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, dolar kuruna ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu. Başaran, 'Faizler artarsa dolar ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Mert Başaran Faiz Artarsa Dolar Kuruna Olacakları Duyurdu… Dolar İçin 27 Lira Çıkışı!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, dolar kuruna ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu. Başaran, ‘Faizler artarsa dolar ne olur?’ sorusunu yanıtladı.

 

 

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, Ne Var Ne Yok Youtube kanalında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

 

Mert Başaran ’22 Haziran’da faizler artarsa dolar ne olur?’ sorusuna da cevap verdi.

 

İşte Mert Başaran’ın o tahminleri:

 

Ben seçimden sonra doların adil değerine ulaşacağını söylemiştim. Doların ucuz kalması ülke ekonomisi için iyi bir durum değil. Çin ve ABD’de bunu söylüyor. Üretici konuma geldiğinizde doların yükselmesi lazım. Doların sürekli sabit kalması yanlıştır. Bu durur durur bir yerde patlar. Ev fiyatı 3’e katladıysa dolar bu kadar ucuz kalamaz. Doların şu an normal değeri 27 liradır. Dolar yavaş yavaş ilerliyor. Normal olan 25-27 arasındaki değerdir. 22 Haziran’da faiz kararı var. 22 Haziran’a kadar 25 lirayı görebilir. Faiz artarsa doların sabit kaldığı ya da çok yatay ilerlediği bir döneme gideriz. Doların artışların sebebi enflasyondur. Enflasyon olmasa dolar artmaz zaten.

Yaptığı açıklamalar ile doların bir anda yükselişine dikkat çeken Mert Başaran doların daha da çıkacağını söyledi. Başaran açıklamalarında doların gerçek değerinin şu an ki fiyatı olmadığını söyledi. Üretici konumunda olan bir ülke için doların yüksek olması daha iyi diyen Mert Başaran açıklamaları ile dikkat çekti.

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran 22 Haziran da açıklanacak faiz oranlarında faiz artarsa dolar ne olacak sorusuna cevap verdi. Açıklamaları ile herkesi şaşırtan Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran doların daha çıkacağını da duyurdu.

 

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran açıklamalarında ben seçimden sonra doların çıkacağını söylemiştim dedi. Açıklamalarında doların ucuz kalması ülke için iyi değil cümlelerini kuran Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran herkesi şaşırttı. Bunun üzerine açıklamalarında Çin ve ABD’de bunu söylüyor. Üretici konumuna geldiği zaman bir ülke doların yükselmesi lazım cümlelerini kurdu. Doların sürekli sabit kalmasının yanlış olduğunu söyleyen Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran dolar sürekli sabit kalırsa durur durur bir yerde patlar dedi.

 

Başaran, Ev fiyatları ülkede 3’e katlandıysa dolar bu kadar ucuz kalamaz. Doların şu an normal değeri 27 TL’dir. Dolar yavaş yavaş ilerleyecek. 22 Haziran’da faiz kararı açıklanacak. Dolar 22 Haziran’a kadar 25 lirayı görebilir. Doların artışların sebebi enflasyondur. Enflasyon olmasa dolar artmaz zaten. Cümlelerini kullandı.

 

 

halkinsesi.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler