Sosyal Medya

Döviz

Euro haftaya rekor tazeleyerek başladı

Yeni yılda birçok kez rekor kıran ve yükseliş ivmesini sürdürmeye devam eden euro/TL, 20,55 seviyesini test ederek tarihi zirvesini tazeledi.…

Euro haftaya rekor tazeleyerek başladı

Yeni yılda birçok kez rekor kıran ve yükseliş ivmesini sürdürmeye devam eden euro/TL, 20,55 seviyesini test ederek tarihi zirvesini tazeledi. Dolar da, yeni haftanın ilk günü yukarı ivmeli hareketini sürdürerek, 18,8281 seviyesine ulaştı.

Döviz kurundaki fahiş yükseliş tırmanmaya ve Türk Lirası tarihinde görülmemiş şekilde değer kaybetmeye devam ederken, dolar ve euronun son bir yıldır birçok kez rekor kırdığı piyasalarda, haftanın ilk işlem gününde de yeni bir rekor geldi. Euro; 20,50 bandını da aşarak tarihi zirvesini yeniledi.

Dolar

Geçtiğimiz yıl rekor üstüne rekor kıran dolar, pazartesi gününe yükselişini sürdürerek 18,8281 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,77724 seviyesinden gerçekleştirmişti.

Euro

Yeni yılda birçok kez rekor tazeleyen euro, bugün de güne tarihi zirvesini görerek başladı. Önceki kapanışını 20,3877 seviyesinden yapan euro/TL, güne 20,5546 seviyesini test ederek başladı ve şimdiye kadar gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı.

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler