Sosyal Medya

Borsa

İşte dünya çapında satın alınabilecek 15 hisse… Listede THY de var!

Elit yatırım uzmanları dünya genelinde tercih edilebilecek 15 hisse senedini açıkladı.

İşte dünya çapında satın alınabilecek 15 hisse… Listede THY de var!

Elit yatırım uzmanları dünya genelinde tercih edilebilecek 15 hisse senedini açıkladı.

 

 

Joyce Chang, Louis-Vincent Gave, Matthew McLennan ve Rajiv Jain gibi isimler, Barron’s için bu seçimi yaparken Türk Hava Yolları (THY) da listede yer aldı.

 

Bu seçim, küresel piyasalardaki dalgalanmaların yatırım kapıları açabileceği ve siyasi-mali düzenin tehdit altında olduğu bir dönemde fırsatların belirebileceği fikrini vurguluyor.

 

Uzmanlar, dünya çapında büyüme potansiyeli taşıyan ve düşük değerlemeye sahip şirketlere odaklanırken, özellikle BYD, Fuyao Glass gibi firmaların potansiyeline dikkat çektiler.

 

Rajiv Jain, Adani Enterprises, Bank Mandiri Persero ve Türk Hava Yolları gibi şirketlerin cazip fırsatlar sunabileceğini belirtti ve küresel piyasalarda yatırım yapmayı düşünenlere bu şirketleri değerlendirmelerini önerdi.

 

Seçilen şirketler arasında BYD, Fuyao Cam Sanayi Grubu, Adani Enterprises, Bank Mandiri Persero, Glencore, Petrobras, Türk Hava Yolları, TotalEnergies, Exxon Mobil, Fomento Economico Mexicano, IPG Phototonics, Prosus, Richemont, SLB ve Wheaton Precious Metals bulunuyor. Uzmanlar, küresel dalgalanmaların sunduğu fırsatları göz önünde bulundurarak, bu şirketlere yönelik yatırımların mantıklı olabileceğini vurguladı.

 

dunyanin-en-iyi-sirketleri.jpg

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler