Sosyal Medya

Borsa

İşte ALB Yatırım’ın 9-13 Ekim için önerdiği 5 hisse!

ALB Yatırım araştırma departmanı tarafından hazırlanan 9-13 Ekim 2023 tarihleri için geçerli olan haftalık model portföyünde 5 hisseye yer verdi.

İşte ALB Yatırım’ın 9-13 Ekim için önerdiği 5 hisse!

ALB Yatırım araştırma departmanı tarafından hazırlanan 9-13 Ekim 2023 tarihleri için geçerli olan haftalık model portföyünde 5 hisseye yer verdi.

 

 

 

Raporda  bu beş hisse için Öneri Fiyatı, Zarar Kes Seviyesi, 1. Hedef Fiyat Aralığı, 2. Hedef Fiyat Aralığı, Portföy Ağırlığı tavsiyeleri yer alıyor.

 

İşte ALB Yatırım’ın önerdiği o 5 hisse ve hisselerin teknik analizi- görünümü:

 

 

SOKM Teknik Görünüm Düzeltme kalıbından çıkarak yükseliş trendine geri dönem sinyali veren hisse senedini bu hafta 62.24 stop ve 66.76-67.73 hedef aralığı olmak üzere takip ediyoruz.

 

PGSUS Teknik Görünüm Trend desteğine yakın seyreden hisse senedinde olası yukarı yönlü hareketleri bu hafta 774.90 stop ve 831.11-843.15 hedef aralığı olmak üzere takip ediyoruz.

 

TATGD Teknik Görünüm Cuma gününü teknik açıdan önemli bir kırılımla tamamlayan hisse senedinde yukarı yönlü hareketleri bu hafta 40.63 stop ve 43.57-44.21 hedef aralığı olmak üzere takip ediyoruz

 

Anadolu Sigorta Yükseliş trendine devam sinyali veren hisse senedinde bu hafta yukarı yönlü hareketleri 55.54 stop ve 59.56-60.43 hedef aralığı olmak üzere takip ediyoruz.

Sabancı Holding Yükseliş trend desteğine yaklaşan hisse senedinde olası yukarı yönlü hareketleri bu hafta 57.47 stop ve 61.63-62.53 hedef aralığı olmak üzere takip ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOT: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

 

İLGİLİ HABERHamas’ın İsrail saldırısı borsa, altın, dolar ve piyasalarda genel olarak nasıl etki yaratacak?Hamas’ın İsrail saldırısı borsa, altın, dolar ve piyasalarda genel olarak nasıl etki yaratacak?

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler