Sosyal Medya

Raporlar

İş Yatırım Model Portföy Değişiklikleri

SISE: SİSE’yi doğalgaz ve elektrik kesintilerinin süresine ilişkin belirsizlik nedeniyle en çok önerilenler listemizden çıkartıyoruz. En çok önerilenler listemize 9…

İş Yatırım Model Portföy Değişiklikleri

SISE: SİSE’yi doğalgaz ve elektrik kesintilerinin süresine ilişkin belirsizlik nedeniyle en çok önerilenler listemizden çıkartıyoruz. En çok önerilenler listemize 9 Şubat 2021’de eklediğimizden itibaren hisse %83 mutlak getiri ve %41 relatif getiri sağladı. SISE için uzun vadeli AL tavsiyemizi koruyoruz.

KRDMD: Güçlü bir operasyonel ve finansal performansın ardından ve sınırlı yükseliş potansiyelinin kalması nedeniyle, AL tavsiyemizi koruyoruz ancak KRDMD’yi en çok önerilenler listemizden çıkarıyoruz. Ayrıca, artan maliyetlerle kademeli olarak gevşeyen çelik marjları bekliyoruz. KRDMD, listeye eklenmesinden bu yana BİST 100 endeksini % 25 oranında geride bıraktı.

YKBNK: YKB için önümüzdeki üç yıl karlılık hedeflerini ortalama %67 arttıtrdık. Bu da aynı dnem için yaklaşık %20 öaz kaynak karlılığına karşılık geliyor. Banka için yeni hedef değerimiz TL 5.8 seviyesinde ve bu değer %52’lik bir yükseliş potansiyeli vaadediyor. Bankanın bireysel müşteri odakli yeni kredi ve mevduat büyüme süreci marjlar ve aktif kalite anlamında göz görülür katkı vermeye başladı.

Portföy son gelişmelerle yıliçi Türk Lirası bazında %8 getiriyle devam ederken BIST-100’e göreceli olarak bakıldığında getiri %5,4 seviyesinde gerçekleşti.

 

İş Yatırım

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler