Sosyal Medya

Genel

Gedik Yatırım’ın İzmit şubesi açıldı

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, 19 Eylül’de Kocaelili yatırımcıları yeni şubesi ile buluşturdu...

Gedik Yatırım’ın İzmit şubesi açıldı

Türkiye sermaye piyasalarının en geniş şube ağına sahip kuruluşu olan Gedik Yatırım, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Şirket, 19 Eylül’de İzmit şubesini de hizmete açtı.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, 19 Eylül’de Kocaelili yatırımcıları yeni şubesi ile buluşturdu. Gedik Yatırım’ın Türkiye genelindeki 45’inci hizmet noktası olan İzmit şubesi, “Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 123/2” adresinde faaliyetlerine başladı. Yeni dönemde hızlı bir büyüme atağına giren Gedik Yatırım, yatırımcılarla buluştuğu şube sayısını artırmaya önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Gedik Yatırım İzmit şubesinin açılış töreninin ev sahipliğini, Gedik Yatırım Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün Koşucu ve Gedik Yatırım Satış Direktörü Gülten Esen, İzmit Şube Müdürü Özer Sevimli yaptı. 19 Eylül’de gerçekleşen açılışa, Gedik Yatırım’ın üst yönetimi, şube çalışanları ve yatırımcıları katıldı.

Konsolide kârını yüzde 63,5 artırdı

1991 yılında kurulan Gedik Yatırım; halihazırda 160 binden fazla yatırımcının 17,7 milyar TL’nin üzerindeki finansal varlığına ev sahipliği yapıyor. 31 yıl önce 45 bin TL özsermaye ile kurulan şirket, 2022 yılı ilk altı aylık dönemde konsolide kârını 2021 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 63,5 artırdı. Gedik Yatırım’ın 2022 yılı ilk altı aylık dönemindeki konsolide özkaynakları, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 49,5 arttı. Konsolide aktifleri ise 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 73 artış sağladı. 2022 yılında Gedik Yatırım’ın çalışan sayısı, 2021 yılının aynı dönemine oranla yüzde 7 artarak 444’e yükseldi.

En iyi 5 işverenden biri

Geçtiğimiz günlerde “Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022” ödülü almaya hak kazanan Gedik Yatırım, yerel ve küresel 33 şirketin yer aldığı listenin “250-499 Çalışan Kategorisi”nde en iyi 5 işverenden biri olarak “Great Place to Work” sertifikasını aldı. Sertifika, Great Place to Work Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan firmalara veriliyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler