Sosyal Medya

Ekonomi

Marmaris Ticaret Odası: Savaş nedeniyle 560 bin bilet iptal

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Rusya ve Ukrayna arasında patlak veren savaş sebebiyle yöremize planlanan yaklaşık 560 bin koltuğun…

Marmaris Ticaret Odası: Savaş nedeniyle 560 bin bilet iptal

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Rusya ve Ukrayna arasında patlak veren savaş sebebiyle yöremize planlanan yaklaşık 560 bin koltuğun iptal edildiğini söyledi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, 2022 turizm sezonu için Marmaris’in hazır olduğunu, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın turizme etkilerini en aza indirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

500 Binin üzerinde koltuk iptal edildi

Turizmde son iki yılı değerlendiren Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, “Marmaris’te öncelikle pandemi, daha sonra da geçen yıl yaşadığımız yangın afeti sebebiyle turizmde yüzde 80’e varan bir daralma söz konusuydu. 2022 yılında tabii işler yolunda gidecek derken maalesef geçtiğimiz günlerde en önemli iki pazarımız Rusya ve Ukrayna arasında patlak veren savaş sebebiyle yöremize planlanan yaklaşık 560 bin koltuk iptal edildi denilebilir. İngiliz pazarında işler biraz daha yolunda gözüküyor. Bu yıl tarihimizdeki en yüksek koltuk artışlarından birisi olan 1 milyon 300 bin civarında bir koltuk ayrılmış durumda. İngiltere pazarında ciddi rakamlar yakalayacağımızı ümit ediyoruz’’ diyerek yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti.

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler