Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu: “Bu soyguna beraber dur diyeceğiz”

Son dakika haberi… CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ordu’da Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar…

Kılıçdaroğlu: “Bu soyguna beraber dur diyeceğiz”

Son dakika haberi… CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ordu’da Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bu haksızlığı ben çözmezsem ben niye siyaset yapayım? Bu soyguna beraber dur diyeceğiz. Bu haksızlık devam etsin diyorsanız iktidar sahiplerine oy vermeye devam edin. Bu haksızlığa karşı dik durmak istiyorsanız tek yol var bize katılacaksınız. Herkes kazansın ama herkes hak ettiği kadar kazansın.

KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →

Liyakatın olmadığı yerde devlet yıpranır. Devletin temeli adalettir. Devlet adalet ile yönetilir. Tazminat davaları açıyorlar. Sizin feriştahınız gelse asla korkmam.

Rüşvet alan insandan Büyükelçi olur mu? Çok sorunumuz var ama bütün bu sorunlar çözülebilir. Müthiş bir dinamik yapımız var.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

Her bir vatandaş o masaya baktığında kendi temsilcisini orada görüyor. Kim olursa olsun. Bizi birleştiren ve bir araya getiren bu ülkenin içinde bulunduğu durum. Her birimizin sorumluluğu var be bu sorumluluğa göre hareket etmeliyiz.

Muhtarlık kurumunu güçlü hale getireceğiz. Türkiye’yi güçlü hale getireceğiz. Kul hakkı yiyenlerle helalleşmeyeceğiz. Onlarla hesaplaşacağız. Ben eski tip siyasetçilerden değilim.

 

 

karar.com

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör
KANITLANMIŞ SONUÇLAR %78.3 başarı
CCOLA 4 Oca – 16 Şub +%38,16
GUBRF 25 Oca – 11 Şub +%21,55
OYAKC 4 Oca – 16 Şub +%20,56
TKFEN 2 Mar – 11 Mar +%20,49
AFYON 8 Mar – 16 Mar +%14,03
16 işlemde ort. %14.8 getiri
RAPORU İNCELE →

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler