Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu: Bizim saray merakımız yok

CHP lideri Kılıçdaroğlu, son zamanlarda iktidar kanadından gelen “altılı masada tartışmalar olduğuna” dair söylemlere yönelik “Zaman zaman söylüyorlar, masada kavga…

Kılıçdaroğlu: Bizim saray merakımız yok

CHP lideri Kılıçdaroğlu, son zamanlarda iktidar kanadından gelen “altılı masada tartışmalar olduğuna” dair söylemlere yönelik “Zaman zaman söylüyorlar, masada kavga oldu, şu oldu diye. İnanmayın, altı lider Türkiye’ye barışı huzuru getirecek. Çalışan, üreten, gençlerine ve kadınlarına güvenen bir Türkiye inşa edeceğiz. Bizim saray merakımız, alışkanlığımız yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Lansmanı’nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasına LGS’ye giren öğrencilere “Sonuç ne olursa olsun hüsrana uğramayın. Sizin hayalleriniz bizim hedeflerimiz olacak” diyerek başlayan ana muhalefet lideri, çitfçiye bedava elektrik sözünü yineleyerek sözlerine devam etti. Kılıçdaroğlu, konuşmasında “altılı masada tartışmalar yaşandığına” yönelik iddialara da değinerek “Zaman zaman söylüyorlar, masada kavga oldu, şu oldu diye. İnanmayın, altı lider Türkiye’ye barışı huzuru getirecek. Çalışan, üreten, gençlerine ve kadınlarına güvenen bir Türkiye inşa edeceğiz. Bizim saray merakımız, alışkanlığımız yok. Halkımıza güveniyoruz. Bu ülkeye demokrasiyi ya getireceğiz, ya getireceğiz! Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz!” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bugün LGS’ye giren evlatlarımız sonuç ne olursa olsun hüsrana uğramasınlar. Sizin hayalleriniz bizim hedeflerimiz olacak. Bunu bizim çalışmalarımızda, Çankaya’da, Ankara’da görebilirsiniz.

Bugün Çevre Günü aynı zamanda. Büyükşehirde yaşayanlar yeşillik, temiz hava isterler. Bu konuda belediye başkanlarımız ellerinden geleni de yapıyor. Eskişehir’de başkanımız da yaptı bunu, bozkırın ortasında. Bursa betona dönerken başkanımız çok güzel bir alan yarattı.

Şanlıurfa’ya gittim, söz verim çiftçilere. Şanlıurfa’daki tüm çiftçilere bedava elektrik vereceğim diye, Konya’ya gittim, onlar da söyledi ‘Sizi seçersek bize de elektriği bedava verir misiniz’ diye. Elbette. Her çiftçiye. Güneş enerjisinden bahsediyorum. Doğa veriyor bunu bize.

Sakın ola ki karamsarlığa kapılmayın. Bizim buna hakkımız yok. Biz güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Altı lider bir araya geldik. Önceliğimiz; hak savunmak, eşitlik, adalet. Türkiye’nin Çankaya gibi olması. Siyasetin halka hesap vermesi. Parlamento üzerindeki vesayetin kalkması. Bizim önceliklerimiz önemli.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler