Sosyal Medya

Ekonomi

Erdoğan’dan Sayıştay’a sert uyarılar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sayıştay’a konuştu: Sayıştay hesap soran değil, hazırlıkları yapan, malzemeleri hazırlayan bir kurumdur. Sayıştay’ın icracı kurumlardaki denetimlerini açık arama…

Erdoğan’dan Sayıştay’a sert uyarılar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sayıştay’a konuştu: Sayıştay hesap soran değil, hazırlıkları yapan, malzemeleri hazırlayan bir kurumdur. Sayıştay’ın icracı kurumlardaki denetimlerini açık arama penceresinden bakmaması gerektiğine inanıyorum. Hukukun değil de bir takım güçlere çalışan her kurum vesayet damgası yemeye mahkumdur.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay’ın 160. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda yaptığı konuşmada Sayıştay’ı üstü kapalı uyardı.

Kamudaki usülsüzlükleri denetlemekle görevli Sayıştay’ın icracı kurumlardaki denetimlerinin açık arama penceresinden bakmaması gerektiğini belirten Erdoğan “Hukukun değil de bir takım güçlere çalışan her kurum vesayet damgası yemeye mahkumdur. Bu kurumlar bazen yaklaşım farklılıkları nedeniyle canımızı sıkacak işler yapsalar da ortaya çıkan sonuca saygı gösteririz” ifadesini kullandı.

Kısa Dalga

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler