Sosyal Medya

Genel

Son dakika! Bursa’da servis aracına bombalı saldırı

Bursa’da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre bir infaz koruma memuru hayatını kaybetti, dört infaz…

Son dakika! Bursa’da servis aracına bombalı saldırı

Bursa’da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre bir infaz koruma memuru hayatını kaybetti, dört infaz koruma memuru da yaralandı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste bir patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda kişi yaralnırken, yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 07.30 sıralarında Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Cezaevine göreve giden infaz koruma memurlarının içinde bulunduğu otobüste henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamada büyük hasar gören otobüste, ilk belirlemelere göre 1 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, araç bir akaryakıt istasyonuna çekildi. Patlamanın nedeni araştırılıyor.

Bursa Valisi Canbolat, infaz koruma memurlarının bulunduğu araca el yapımı patlayıcı olduğu değerlendirilen düzenekle saldırı yapıldığını, 1 personelin şehit olduğunu bildirdi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat yaptığı açıklamada, “Sivil vatandaşa yönelik bir şey yok. Vatandaşımızın zararlarını karşılamak için tespit yapılacak. Vatandaşımızın mağduriyeti giderilecek.” dedi.

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler