Sosyal Medya

Ekonomi

AKP/Ünal: Gençler Avrupa’ya gitmek istiyor gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar..

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda “Avrupa’dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye’ye gelme planları yaparken…

AKP/Ünal: Gençler Avrupa’ya gitmek istiyor gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar..

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda “Avrupa’dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye’ye gelme planları yaparken içeriden birileri sanki gençler Avrupa’ya gitmek istiyor, oralar güllük gülistanlıkmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar…” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Aksu TV canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, Türkiye’de sosyal medya fenomenlerinin İngiltere, Almanya, Belçika, Hollanda ve Amerika gibi ülkelere gönderilerek, bu ülkelerde her şeyin ne kadar güzel olduğunun anlattırıldığını, “Türkiye bir mühendis kaybetti”, “Almanya şunu kazandı” gibi ifadeler kullandırıldığını söyledi.

Ünal, “Avrupa’dan insanlar kışı geçirmek için Türkiye’ye gelme planları yaparken içeriden birileri sanki gençler Avrupa’ya gitmek istiyor, oralar güllük gülistanlıkmış gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar.” dedi.

Altılı masa ile ilgili de bir değerlendirme yapan Ünal, söz konusu liderlerin birbirleriyle iletişimde sorun yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Dönüp bu 6+1 diyorlar, 6+2 diyorlar, dolapta bekleyenler diyorlar bir sürü bir şey diyorlar. Şimdi Allah aşkına bunlar kendi aralarında ilişkilerini bile yönetemiyorlar bakın altını çizerek söylüyorum o masada oturanlar kendi aralarındaki ilişkilerini bile yönetemezken bu ülkeyi nasıl yönetecekler. Kendi aralarındaki ilişkiyi yönetemeyenler kalkmışlar bu ülkeyi yönetecekler, bu ülkenin sorunlarını çözeceklermiş.”

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler