Sosyal Medya

Kripto Para

“Ya metaverse olacak ya da tüm şirketler batacak”

Metaverse Union Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas, finans ve teknoloji dünyasından isimleri buluşturan Avrasya Blokzincir Zirvesi’nde Metaverse’ün geleceğiyle ilgili konuştu...

“Ya metaverse olacak ya da tüm şirketler batacak”

Finans ve teknoloji dünyasından isimleri buluşturan Avrasya Blokzincir Zirvesi’nde Metaverse’ün geleceğiyle ilgili konuşan Metaverse Union Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas ‘’Ya metaverse olacak ya da tüm şirketler batacak. Çünkü artık teknolojik olarak bu şirketlerin metaverse dışında kendi yaşamlarını sürdürebilecekleri bir alan kalmayacak. Aslında metaverse evreni de teknoloji firmalarının ayakta kalmaları için verdikleri savaş sebebiyle büyüyecek’’ dedi.

Manas, metaverse pazar payının yıllık 1 trilyon dolara ulaşma ihtimali olduğunu da belirtti.

Blokzincire yanlış bilgiden kaynaklı önyargıyı kırmaya çalışıyoruz

Eurasia Blockchain Kurucusu Cenk Erkin ise şunları söyledi: ‘’Doğru bilgiyi doğru insana aktarmak için 2019’da ilk zirvemizi gerçekleştirdik. Zirvenin asıl önemi sektörde başarılı olmuş liderleri ve ekosistem hakkında bilgi sahibi olan kişileri bir araya getirerek doğru bilgileri aktaracakları bir alan açmak. Bu sayede sektöre ilişkin yanlış yönlendirmelerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Blokzincir teknolojisine yanlış bilgilerden kaynaklı bir ön yargı var. Blokzincir bir alt yapı sistemi. Kripto varlıklar ise blokzincir üzerinde tutulan bir veri sadece. Biz bu ön yargıyı kırmak için uğraşıyoruz”

Eurasia Blockchain ev sahipliğinde Tersane İstanbul’da gerçekleştirilen Avrasya Blockhain Zirvesi (Eurasia Blockchain Summit), Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu’dan yaklaşık 5 bin katılımcıyı ağırladı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler