Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘NFT, son düşüşlere rağmen daha fazla ilgi görüyor…’

Bybit tarafından hazırlanan günlük piyasa değerlendirmesinde: Mevsimsel ve makroekonomik faktörlerdeki dikkate değer oranlara rağmen, kripto para piyasası Eylül boyunca düşüş de olsa da  iyi bir şekilde seyretti...

Bybit: ‘NFT, son düşüşlere rağmen daha fazla ilgi görüyor…’

Bybit tarafından hazırlanan günlük piyasa değerlendirmesinde: Mevsimsel ve makroekonomik faktörlerdeki dikkate değer oranlara rağmen, kripto para piyasası Eylül boyunca düşüş de olsa da  iyi bir şekilde seyretti. Bununla birlikte, ABD hisse senedi endekslerinin Haziran’ınen düşük seviyelerini kırdığı ve Birleşik Krallık tahvil piyasasının sert bir erimeden kıl payı kurtulmasına rağmen küresel hisse senedi ve tahvil piyasaları için aynı şey söylenemez. Küresel risk varlıkları kesin bir oynaklıkla boğuşurken, büyük kripto para birimleri hafta sonu boyunca büyük ölçüde menzile bağlı kalmaya devam ediyor. Değerlendirmenin yazıldığı sırada BTC, son 24 saat içinde %1.2’lik bir kayıptan sonra19 bin doların biraz üzerinde işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, sessiz taleple aylarca süren mücadelesini sürdürüyor ve bir kez daha 20 bin dolarlık psikolojik seviyede şarj etmeden önce 19.4 bin ila 19.6 bin dolarlık bölgenin yakınındaki son engellerle karşı karşıya. Bu bölgenin temizlenmemesi, fiyatı muhtemelen 18,5 bin ila 19 bin dolarlık bölgedeki destek seviyelerini test etmeye gönderecek.

ETH, geçtiğimiz gün yaşanan benzer kayıpların ardından 1.300 doların hemen altında el değiştiriyor. Ortadan büyüğe altcoinler büyük ölçüde kırmızı renkte ve CHZ benzer bir zaman diliminde çift haneli yüzde kaybında aşağı yönlü düzeltmeye öncülük ediyor. NFT pazarında, Nansen verilerine göre çeyrek, ETH tabanlı NFT hacminde (ETH cinsinden) Mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden haftalık %85 düşüş kaydetti. Bununla birlikte, son birkaç haftadaki işlem hacimleri, çeyreğin sonuna doğru haftalık %28’lik artışla dengeleniyor. Solana ekosisteminde haftalık hacim, Mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %46 düşüş gördü, ancak son haftalarda hem faiz hem de işlem hacminde artış görüldü.

Pazar günü, merkezi olmayan borsa Transit Swap, bir bilgisayar korsanının takas sözleşmesindeki dahili bir hatadan faydalanmasının ardından 21 milyon dolar kaybettiğini Twitter’da duyurdu. Çok zincirli DEX ayrıca, bilgisayar korsanıyla ilgili bilgileri izlemek için zincir üstü güvenlik denetim firmalarıyla birlikte çalıştığını da belirtti. Ekip daha sonra korsanın “tüm tarafların ortak çabaları” sayesinde çalınan fonların %70’ini iade ettiğini doğruladı.

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler