Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘BTC Balinalarının maliyet temeli tahmini 15 bin dolar…’

Bybit tarafından hazırlanan günlük değerlendirmede Bitcoin ve Ethereum'un günlük seyri ve genel sektör gelişmeleri yer alıyor...

Bybit: ‘BTC Balinalarının maliyet temeli tahmini 15 bin dolar…’

Bybit tarafından hazırlanan günlük değerlendirmede Bitcoin ve Ethereum’un günlük seyri ve genel sektör gelişmeleri yer alıyor: Çarşamba günü, büyük hisse senedi endeksleri, son birkaç gün içinde önemli kazançlar kaydettikten sonra bir nefes aldı ve S&P 500, büyük bir opsiyon ticaretinin tetiklediği dramatik bir sıçramanın ardından güneye doğru ilerliyor. Büyük kripto para birimleri yatay hareketlere devam ederken, daha geniş kripto piyasası da benzer bir yol izledi. Pek çoğu, son ralliyi Fed’in potansiyel eksenine ilişkin anlatılara bağlasa da, temel olarak konuşursak, ABD Merkez Bankası’nı sert bir inişi önlemek için daha ılımlı bir duruşa itecek çok az şey değişti. Aslında, bazı Fed yetkilileri enflasyonu dizginlemek için sarsılmaz bir kararlılık sergilediler.

Değerlendirme hazırlandığı sırada Bitcoin, son 24 saat içinde marjinal bir kazanç kaydettikten sonra 20 bin dolarlık psikolojik eşiğin üzerinde el değiştiriyor. BTC’nin saatlik grafiğinde 20,1 bin dolara yakın desteği olan önemli bir yükseliş trendi çizgisi şekilleniyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, 20.5 bin dolarlık bölgedeki ani direnç seviyesini temizleyebilirse muhtemelen daha fazla ivme kazanacaktır. Bu arada, zincir üstü ölçümler, 1 bin BTC’den fazla varlığı olan varlıkların borsa giriş ve çıkışlarının bu balinaların maliyet esasını belirlemek için kullanılabileceğini gösteriyor. Ocak 2017’den bu yana, şu anda 15.8 bin dolarlık bölgenin yakınında bulunan balina yatırma ve çekme işlemlerinin ortalama gerçekleşen fiyatında kademeli ancak kayda değer bir artış oldu.  Benzer şekilde, ETH aynı dönemde %1,8 yükseldikten sonra 1.300 doların üst bölgesinde işlem görüyor. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, 1.370 $ bölgesinin üzerinde sağlam bir dayanak oluşturduğunda büyük olasılıkla hızını artıracaktır. XRP ve UNI, benzer bir zaman diliminde %5’lik artışlarla liderliğini sürdürüyor. Daha da önemlisi, popüler meme tokeni DOGE, Çarşamba gününün çoğunu kırmızıda geçirdikten sonra %1,5 arttı.

AUM’si yaklaşık 47 milyar dolar olan bir varlık yönetim şirketi olan GoldenTree, yakın zamanda SushiSwap’ın yönetim tokeninde 5,3 milyon dolarlık bir hissesini açıkladı. Firma, SushiSwap topluluk forumundaki bir gönderide, SushiSwap ve genel olarak kripto piyasası ile ilgili daha geniş stratejinin yanı sıra satın alımını özetledi. GoldenTree, Sushi’nin muazzam potansiyelini fark etti ve uzmanlıklarını Sushi’nin tokenomikleri, genel protokol tasarımı ve çapraz zincir stratejileri hakkında yeni teklifler sunma konusunda teklif etti. Alluvial’in yöneticisi Mara Schmiedt, önümüzdeki yıllarda stake protokollerinin benimsenmesinde önemli bir büyüme öngördüğü için, kurumlar kripto protokolü staking’e katılmaya artan ilgiyi dile getiriyorlar.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler