Sosyal Medya

Döviz

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor

Altın fiyatları Fed tutanakları sonrası yukarı yönlü hareket etti. Ons altın fiyatları 3 gündür aralıksız süren değer kaybına Fed tutanakları sonrası sonlandırdı.…

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor

Altın fiyatları Fed tutanakları sonrası yukarı yönlü hareket etti.

Ons altın fiyatları 3 gündür aralıksız süren değer kaybına Fed tutanakları sonrası sonlandırdı. Dün ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) 26-27 Temmuz’da düzenlenen toplantısına ilişkin tutanaklarını dün yayımladı. Tutanaklarda, enflasyonun düştüğüne dair hiçbir kanıt olmadığı ve önümüzdeki dönemde faiz artırım hızının ekonomik verilere bağlı olduğu belirtti. Ayrıca, enflasyon önemli ölçüde düşene kadar faiz artırımını devam edileceği vurgulandı. Altın, Fed tutanakları sonrası faiz artırımında daha ılımlı hareket edilebileceği beklentisiyle değer kazancına yöneldi.

Ons altın bugün içerisinde en yüksek 1772 dolar seviyesini; en düşük 1760 dolar seviyesini gördü. Ons altın, şu dakikalarda ise yüzde 0,27 oranında yükselişle 1766 dolarda hareket ediyor.

Gram altının fiyatı gün içerisinde en yüksek 1032,34 lira seviyesini, en düşük ise 1016,07 lira seviyesini görürken; saat 17:00 itibarıyla yüzde 1,00 oranında yükselişle 1027,82 lira seviyesinde bulunuyor.

 

 

bigpara.hurriyet.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler