Sosyal Medya

Borsa

Liu He: Çinli ve Amerikalı regülatörler işbirliği planları üzerinde çalışıyorlar

Çin Başbakan Yardımcısı Liu He, Çinli ve Amerikalı regülatörlerin ABD’deki borsalara kote Çinli şirketler konusunda görüşmeler yaptıklarını ve pozitif ilerleme…

Liu He: Çinli ve Amerikalı regülatörler işbirliği planları üzerinde çalışıyorlar

Çin Başbakan Yardımcısı Liu He, Çinli ve Amerikalı regülatörlerin ABD’deki borsalara kote Çinli şirketler konusunda görüşmeler yaptıklarını ve pozitif ilerleme sağlandığını söyledi.

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Üyesi olan Liu He, Devlet Konseyi Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısına başkanlık etti.

Başbakan Yardımcısı Liu HNe burada yaptığı konuşmada, Çinli ve Amerikalı regülatörlerin spesifik işbirliği planları üzerinde çalışmakta olduklarını ifade etti. Çin’in şirketlerin deniz aşırı borsalara kote olmalarını desteklemeye devam ettiğini belirten Liu He, büyük platform şirketlerinin düzenlenmesi çalışmalarını istikrarlı şekilde ilerleteceklerini ve tamamlayacaklarını vurguladı.

Platform ekonomisinin sağlıklı ve istikrarlı gelişimini destekleyeceklerini ifade eden Liu Hi, Hong Kong finansal piyasa regülatörleri ile iletişim ve koordinasyonu artıracaklarını da söyledi.

 

foreks.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler