Sosyal Medya

Borsa

FÖŞ Artunç Kocabalkan’a anlattı:  Dört nala global ayı pazarına gidiyoruz

FÖŞ kışı ayı pazarından geçireceğiz diyor

FÖŞ Artunç Kocabalkan’a anlattı:  Dört nala global ayı pazarına gidiyoruz

 

 

Artunç Kocabalkan’la haftalık söyleşimde büyük ölçüde dünya ekonomisi ve S&P500 başta dünya hisselerini konuştuk. Söyleşide yaptığım uyarıyı bir kez daha tekrarlayayım:  Bu kış dünya piyasalarında 2008 Büyük Finansal Krizi’nden bu yana en derin ayı pazarını göreceğiz.

 

İntegral Forex Tv’de, Artunç Kocabalkan’ın konuğu Atilla Yeşilada oldu. Gündemi ve piyasalara etkilerini değerlendiren konuşmacılarımız görüşlerini, “4 nala ayı piyasası nedir?” başlığı altında izleyiciler için aktardılar.

 

Konuşmacılarımız, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle ortaya çıkan ekonomik yaptırımların olumsuz etkilerine dikkat çekerken, yurt içinde ise alınan ekonomik kararların ve açıklanan 500 bin konut ve 250 bin konutluk arsa ve 50 bin iş yerinden oluşacak sosyal konut projesinin piyasalara etkilerini değerlendirdiler. Yatırımcıların borsaya yönlendirilmesini ve borsada yaşanan gelişmeleri Işık Ökte’nin “8 soruda borsa ve banka” başlıklı yayına atıfta bulunarak yorumlayan konuşmacılarımız, altın için 2023-24 yılları için beklentilerini de paylaştılar.

 

Integral Yatırım’da hisse hesabı açmak için link’e tıklamanız yeterli : https://lp.integralyatirim.com.tr/2nt

 

FÖŞ yazdı:  Dünya ekonomisinin  önlenemez düşüşü

 

Fed’in hızlı müdahalesi piyasaları zorluyor (Financial Times)

 

Analiz: Küresel ekonominin tektonik plakaları değişiyor

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler