Sosyal Medya

Borsa

Euro Yatırım Holding Ege Sigorta’yı almakta kararlı

Güvence Hesabı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Benli, Ege Sigorta'nın geri verilmesi için Euro Yatırım Holding ile Güvence Hesabı arasında görüşme olmadığını söylese de holding bugün, görüşmeler sürüyor' diye üçüncü açıklamayı yaptı...

Euro Yatırım Holding Ege Sigorta’yı almakta kararlı

Euro Yatırım Holding, Ege Sigorta’nın Güvence Hesabı’ndan geri alınmak üzere görüşmelere başlandığını bildirmişti. Holding bu konuda ilk açıklamayı 2020 yılı aralık ayında ,diğerini de mart ayında olmak üzere iki ayrı açıklama yapmıştı. Açıklamanın ilkinde ‘Euro Yatırım Holding, Ege Sigorta’nın Güvence Hesabı’ndan geri alınmak üzere görüşmelere başladı’ denilirken diğerinde ise ‘görüşmelerin devam ettiği’ belirtilmişti. 

Euro Yatırım Holding’in KAP’a yaptığı bu açıklamayı, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı ve aynı zamanda Güvence Hesabı yönetim Kurulu Başkanı olan Atilla Benli’ye sormuştum. Üç ay önce yapılan bir basın toplantısında Benli, açık bir şekilde ‘Ege Sigorta’nın geri verilmesi için Euro Yatırım Holding ile Güvence Hesabı arasında görüşme olmadığını’ söylemişti. Önce bu görüşmeden haberi olmadığını söyleyen Benli’ye KAP açıklamalarını hatırlattığımda ise Güvence Hesabı Genel Müdürünü arayıp, telefonla sormuş ve ‘Yok öyle bir görüşme’ demişti. Bu açıklamanın üzerinden üç ay bile geçmeden Euro Yatırım Holding, bugün üçüncü açıklamayı da yaptı.  Bu akşam KAP’a yapılan üçüncü açıklama da da görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Euro Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamayla görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Şirketten KAP’a yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz tarafından 25.11.2020 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında Ege Sigorta’nın Güvence Hesabı ‘ndan tekrar geri alınmak üzere görüşmelere başlandığı duyurulmuştu.

Açıklamış olduğumuz görüşmeler halen devam etmektedir.

Süreç hakkında mevzuat kapsamında gerekli bilgilendirmeler yapılmaya devam edecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla

 

Yazının Kaynağına Buradan Ulaşabilirsiniz

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler