Sosyal Medya

Şirketler

Burgan Bank Yeni Dijital Bankacılık Platformu “ON”u Tanıttı

Burgan Bank yeni bir dijital bankacılık platformunun tanıtımını yaptı. Banka, yeni platformu “ON”u “dokuzla yetinmeyenler” için hazırladığını duyurdu. Yeni dijital…

Burgan Bank Yeni Dijital Bankacılık Platformu “ON”u Tanıttı

Burgan Bank yeni bir dijital bankacılık platformunun tanıtımını yaptı.

Banka, yeni platformu “ON”u “dokuzla yetinmeyenler” için hazırladığını duyurdu.

Yeni dijital bankacılık platformunun hedef kitlesi olarak ise  “Dijital platformlarda işlem yapmaya aşina olan, avantajlı faiz oranları ile küçük bile olsa birikimlerine değer verilmesini isteyen müşteriler” gösterildi.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç yeni platformu şöyle tanıttı:

“Birikimini değerlendirmek ve yönetmek isteyen müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına ON markasını hayata geçirdik. Müşterilerimiz, ON ile kendi bankacılığını kendisi yapacak. Paranın kontrolünün müşterilerimizde olduğunun farkındayız. Onların karşısına, kendi gerçekleştirdikleri bankacılık işlemlerinden iade kazanma fırsatı sunan bir dijital bankacılık deneyimi olarak çıkıyoruz.”

Banka yeni platformunun mottosunu tanıtırken ‘Dokuzla yetinmeyenlerin bankası’ olarak belirlemiş. Yeni platformun alışılmış bankacılık platformlarının üstüne çıkması hedefliyor.

Yeni platform “On”da para transferlerinden masraf almayarak, mevduatına her zaman yüksek oranlar sunarak, işlem yaptıkça kazandıran kurgularla ve olacağı açıklandı. Daha avantajlı faiz oranları sunan ON Hesap, ücretsiz veri yayın paketleriyle kullanıcılara işlemlerinde kolaylık sunan ON yatırım paketleri, harcadıkça kazandıran ON Banka kartı gibi kimi avantajların da bu yeni platformu kullananlara sunulacağı banka yetkililerince açıklandı.

Son yıllarda birçok banka dijital bankacılık platformlarında önemli atılımlar yaptı. Özellikle pandeminin getirdiği kısıtlamalar bu alandaki gelişmeleri iyice hızlandırdı ve rekabeti ise şiddetlendirdi.

Bakalım birbiri ardından çıkan yeni platformlardaki müşterilere sağlanan avantajlar ve teknolojik ilerlemeler yeni dönem bankacılığını nasıl şekillendirecek, önümüzdeki aylarda göreceğiz.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler