Sosyal Medya

Reel Sektör

SPK 4 şirketin halka arzına onay verdi

SPK, Başkent Doğalgaz, Oyak Yatırım, BMS Çelik Hasır ve Ünlü Yatırım Holding’in halka arzına onay verdi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK),…

SPK 4 şirketin halka arzına onay verdi

SPK, Başkent Doğalgaz, Oyak Yatırım, BMS Çelik Hasır ve Ünlü Yatırım Holding’in halka arzına onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO’nun halka arzını onayladı. İhraç tamamlandığında Ziraat GYO’nun ardından 2018 yılından bu yana yapılan ikinci büyük halka arz olacak.

SPK’nın dün akşam yayımlanan bültenine göre tamamı ortak satışı yöntemiyle yapılacak halka arzda 175 milyon hisse için hisse başına 9.72 liradan talep toplanacak.

Büyüklüğü 1.7 milyar lira olan ihraç tamamlandığında şirketin %25’i halka arz edilmiş olacak.

SPK, OYAK YATIRIM’IN HALKA ARZINI ONAYLADI

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Oyak Yatırım Menkul Değerler’in halka arzını onayladı. SPK’nın dün akşam yayımlanan bültenine göre sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle yapılacak halka arzda 4.7 milyon TL nominal tutarda ek satış dahil 32.9 milyon hisse için hisse başına 18.65 liradan talep toplanacak.

Büyüklüğü 613.6 milyon lira olan ihraç tamamlandığında şirketin %35’i halka arz edilmiş olacak.

SPK’DAN, BMS ÇELİK HASIR’IN HALKA ARZINA ONAY

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), BMS Çelik Hasır Sanayi ve Ticaret’in halka arzını onayladı. SPK’nın dün akşam yayımlanan bültenine göre sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle yapılacak halka arzda 15.5 milyon hisse için hisse başına 4.87 liradan talep toplanacak.

Büyüklüğü 75.5 milyon lira olan ihraç tamamlandığında şirketin %26’sı halka arz edilmiş olacak

ÜNLÜ YATIRIM HOLDİNG’İN HALKA ARZINI ONAY

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ünlü Yatırım Holding’in halka arzını onayladı. SPK’nın dün akşam yayımlanan bültenine göre sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle yapılacak halka arzda 45.5 milyon hisse için hisse başına 6.9 liradan talep toplanacak.

 

Kaynak: bigpara.hurriyet.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler