Sosyal Medya

Reel Sektör

Atilla Yeşilada ve Hakan Akan veri merkezlerini anlattı: “Türkiye’de fiyatlar Avrupa’nın 2-3 katı”

      Fransa’da bulunan ve dünyanın en önemli veri firmalarından biri olan OVHcloud’un veri merkezinde çıkan yangın sonucu 30…

Atilla Yeşilada ve Hakan Akan veri merkezlerini anlattı: “Türkiye’de fiyatlar Avrupa’nın 2-3 katı”

 

 

 

Fransa’da bulunan ve dünyanın en önemli veri firmalarından biri olan OVHcloud’un veri merkezinde çıkan yangın sonucu 30 binden fazla sunucu kül olurken, verilerin bir kısmı yok oldu. Yangından dolayı 5 yıllık arşivinin büyük bölümü yok olan ve günlerce hizmet dışı kalan ParaAnaliz sitesinin kurucusu Atilla Yeşilada, “Ben de Türkiye’de bir firma ile çalışmak isterim, ama fiyatlar Avrupa’nın 2-3 katı” diye konuşurken, olayı değerlendiren Grid Telekom kurucusu Hakan Akan, “Veri merkezlerinde yangınlar meydana gelebilir; verilerin birkaç yerde depolaması yapılmazsa bedeli ağır olur” dedi.

 

ParaAnaliz kurucusu Atilla Yeşilada ve Grid Telekom kurucusu Hakan Akan, T24 yazarı Füsun Sarp Nebil ile veri merkezleri ve hosting servisleri hakkında konuştu. Dünyada gittikçe daha da önemli hale gelen veri depolama hizmetlerinin dünya ve Türkiye’deki durumunun değerlendirildiği tartışmada, önemli bir veri depolama şirketi olan OVHcloud’un veri depolarında çıkan yangının düşündürdükleri de masaya yatırıldı.

 

 

Diğer Videolar İçin Tıklayın: https://t24.com.tr/video

 

 

Füsun Sarp Nebil: Yeni yayımlanan kripto para yönetmeliği, ödemelerde kullanılmasını yasakladı

 

 

FÖŞ anlattı: Medeniyetler Savaşı Dünya Ekonomisine Format Atıyor

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler