Sosyal Medya

Ekonomi

Gedik Yatırım 2021 Yılının İlk Yarısında Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı

Gedik Yatırım 2021 yılının ilk yarısında yurtiçi ve yurtdışı Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı. Gedik Yatırım’ın yatırımcılarla paylaştığı rapor, 2021’in ilk yarısında yurt içi ve yurt dışı piyasalarda en çok yükselen sektör ve şirketleri ortaya koydu...

Gedik Yatırım 2021 Yılının İlk Yarısında Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı

Gedik Yatırım 2021 yılının ilk yarısında yurtiçi ve yurtdışı Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı. Gedik Yatırım’ın yatırımcılarla paylaştığı rapor, 2021’in ilk yarısında yurt içi ve yurt dışı piyasalarda en çok yükselen sektör ve şirketleri ortaya koydu.

Yurt içi piyasalarda BIST-100’de en çok kazandıran ve kaybettirenler hangi şirketler, BIST-100 dipten ve zirveden nasıl seyretmiş, BIST-100 işlem hacmi en çok artanlar, Borsa İstanbul’un en büyük şirketleri, BIST-100 ağırlığı en yüksek olan şirketler, endeks bazlı en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri tüm bu sorularının yanıtını bu infografik raporumuzda bulabilirsiniz.

Yurt dışı piyasalarda S&P 500, Nasdaq, STXE 600 ve DAX endekslerinde geçtiğimiz 6 ay en çok kazandıran hisseler ve düşüşe geçen hisseleri inceleyebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin 👉Buraya👈 Tıklayınız

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda hisse senetleri, vadeli işlem ve opsiyon piyasaları, kaldıraçlı işlemler, şirketler için kur riskinden korunma çözümleri, yatırım danışmanlığı ve araştırma hizmetleri ile beklentilerinize en uygun yatırım ihtiyaçlarınıza yönelik tüm finansal çözümler Gedik Yatırım’da!

Detaylı Bilgi İçin 👉Buraya👈 Tıklayınız

 

Gedik Yatırım’ın yatırımcıları için hazırladığı ve 2021 yılının ilk yarısında Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladığı infografik raporlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

BIST-100 Raporunu Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz 👇

https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim/assets/ckeditor_attachment/000/003/896/original/page_yerli.pdf

Küresel piyasalar Raporunu Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz 👇

https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim/assets/ckeditor_attachment/000/003/897/original/page_yabanci.pdf

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler