Dolar/TL47,90
0.08%
Euro/TL55,55
0.31%
Gram Altın6.860,77
0.48%
BIST 10014.082,10
0.64%
Brent Petrol$88,62
0.11%
Gümüş/Ons$65,86
1.16%
Raporlar

Gedik Yatırım 2021 Yılının İlk Yarısında Sermaye Piyasalarının "En"lerini açıkladı

Gedik Yatırım 2021 yılının ilk yarısında yurtiçi ve yurtdışı Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı. Gedik Yatırım’ın yatırımcılarla paylaştığı rapor, 2021’in ilk yarısında yurt içi ve yurt dışı piyasalarda en çok yükselen sektör ve şirketleri ortaya koydu.

9 Temmuz 2021

Gedik Yatırım 2021 Yılının İlk Yarısında Sermaye Piyasalarının "En"lerini açıkladı

Gedik Yatırım 2021 yılının ilk yarısında yurtiçi ve yurtdışı Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladı. Gedik Yatırım’ın yatırımcılarla paylaştığı rapor, 2021’in ilk yarısında yurt içi ve yurt dışı piyasalarda en çok yükselen sektör ve şirketleri ortaya koydu.

Yurt içi piyasalarda BIST-100’de en çok kazandıran ve kaybettirenler hangi şirketler, BIST-100 dipten ve zirveden nasıl seyretmiş, BIST-100 işlem hacmi en çok artanlar, Borsa İstanbul’un en büyük şirketleri, BIST-100 ağırlığı en yüksek olan şirketler, endeks bazlı en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri tüm bu sorularının yanıtını bu infografik raporumuzda bulabilirsiniz.

Yurt dışı piyasalarda S&P 500, Nasdaq, STXE 600 ve DAX endekslerinde geçtiğimiz 6 ay en çok kazandıran hisseler ve düşüşe geçen hisseleri inceleyebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin 👉 Buraya 👈 Tıklayınız

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda hisse senetleri, vadeli işlem ve opsiyon piyasaları, kaldıraçlı işlemler, şirketler için kur riskinden korunma çözümleri, yatırım danışmanlığı ve araştırma hizmetleri ile beklentilerinize en uygun yatırım ihtiyaçlarınıza yönelik tüm finansal çözümler Gedik Yatırım’da!

Detaylı Bilgi İçin 👉 Buraya 👈 Tıklayınız

Gedik Yatırım’ın yatırımcıları için hazırladığı ve 2021 yılının ilk yarısında Sermaye Piyasalarının “En”lerini açıkladığı infografik raporlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz; BIST-100 Raporunu Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz 👇 https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim/assets/ckeditor_attachment/000/003/896/original/page_yerli.pdf Küresel piyasalar Raporunu Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz 👇 https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim/assets/ckeditor_attachment/000/003/897/original/page_yabanci.pdf

Piyasalarda yalnız değilsiniz

Bu haberle ilgili detaylı rapor ve analizlere, uzman desteğiyle Akanak Insights'a ulaşın.

Uzman Desteğine Göz Atın
Paylaş

İlgili Haberler

Türkiye'deki startup yatırımları, yılın 2. çeyreğinde 559 milyon dolara ulaştı
Raporlar

Türkiye'deki startup yatırımları, yılın 2. çeyreğinde 559 milyon dolara ulaştı

KPMG Türkiye M&A ve 212 ekipleri tarafından hazırlanan “Türkiye Startup Yatırımları” raporuna göre 2026 yılının 2. çeyreğinde küresel girişim sermayesi yatırımları 227 milyar ABD dolarına ulaşırken, Türkiye'de startup ekosistemi yatırımları 559 milyon ABD doları seviyesinde gerçekleşti...

10 Eylül 2026
Küresel fintek yatırımları dört yılın zirvesine doğru koşuyor!
Raporlar

Küresel fintek yatırımları dört yılın zirvesine doğru koşuyor!

KPMG'nin “Pulse of Fintech” raporuna göre, 2026 yılının ilk yarısında küresel fintek sektöründeki yatırımların toplam değeri 103,1 milyar yükseldi. Yatırımların bu seviyede devam etmesi halinde, fintek pazarındaki yatırımların yıl boyunca son dört yıl içinde yüksek oranda görülmesi bekleniyor.

6 Eylül 2026
YKY - Strateji Notu: Yen Konusu
Raporlar

YKY - Strateji Notu: Yen Konusu

Piyasalar dün toparlandı. Waller, Fed politikası konusunda daha fazla bir açıklık getirdi ve temelde Williams'ı doğruladı. Aslında komitenin merkezi önemli ölçüde değişmedi gibi duruyor. Hala verilere bağımlılar. Waller, enflasyon yüksek gelmezse Eylül ayında politikayı sürdürebilir ve önümüzdeki hafta NFP'nin TÜFE'den daha az önemli olduğunu oldukça açık bir şekilde belirtti. İBugünkü stihdam beklentisi sadece ~+55 bin ki bunun altında gelebilir. Büyük bir sürpriz yaşanmadığı sürece bugün çok fazla bir şey değişmesi zor görünüyor. Riskler fiilen istihdamdan TÜFE'ye kayacak bizce.

6 Eylül 2026