Sosyal Medya

AVAX

Beste Naz Süllü: “Piyasalar Yeni Nabız Arıyor! Bitcoin Ethereum Makası yüzde 11…”

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para yatırımlarına ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu...

Beste Naz Süllü: “Piyasalar Yeni Nabız Arıyor! Bitcoin Ethereum Makası yüzde 11…”

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para yatırımları ile ilgili değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi;

Piyasalarda Omicron endişeleri dün akşam Biden’ın konuşması sonrası rahatladı, güvenli liman talebi ise bir miktar azaldı. 31 Aralık’ta sona erecek opsiyonların çoğu satış ağırlıklı olmasıyla baskılanan Bitcoin uzun bir süredir baskılanıyor. Öyle ki Ethereum-Bitcoin aylık getiri makası %11,5’e ulaştı ve bu nedenle Bitcoin 50.000-51.000$ aralığını kırmasıyla 54.000$ seviyelerine çıkış gösterebilir. Sürekli fonlama oranlarındaki artış bize Bitcoin boğalarının iştahlanmaya başladığını gösteriyor.  Fakat Bitcoin’in önemli kırılım noktası için 51.000$ bandı üzerinde kalıcı olması şart. Bu bağlamda teknik olarak da BTC’nin zirve seviyesinden itibaren var olan alçalan trendi 51.000$ seviyesinden geçiyor. Sektörün geri kalanında Visa, Ripple’ın iş ortağı olduğu yeni bir şirketi satın alırken, El Salvador 21 adet daha Bitcoin’i sabah saatlerinde satın aldı. Ripple’da dava halen daha sürse de Ripple yatırımcıları da SEC’e dava açmıştı. Artık davanın 2022’de çözülmesi ve Ripple lehine sonuçlanması beklenirken, Ripple da yeniden 1,00$ seviyelerine hareketlendi. AVAX artık Circle’ı stablecoini üzerinden işlemlere açılırken, yeni rekor seviyelerine açık olan AVAX da da 150$ seviyesi teknik olarak mümkün. Bu nedenle piyasa Omicron endişelerinden bir miktar rahatlamışken bu kripto paralar açısından değerlendirme fırsatı olabilir.”

 

Huobi Global Araştırma Müdürü

Beste Naz Süllü

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Huobi Global

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler